Τα κλαδιά του χιονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Περπατώντας στο Βύρωνα

Της Ήλιας Ιατρού

Μέσα σ’ όλο τον πανικό του χιονιά, με τους εγκλωβισμένους ανθρώπους, τις διακοπές ρεύματος, την αργοπορία του εκχιονισμού, πρόσεξε κανείς τα πεζοδρόμια;

Τα πεζοδρόμια είναι ο μόνος νόμιμος χώρος για την κίνηση των πεζών. Ο νομοθέτης θεωρεί πως, αφού μόλις παρκάρεις δεν έχεις ούτε κράνος, ούτε αερόσακκο, δεν πρέπει να κινείσαι ανάμεσα σε οχήματα που ζυγίζουν εκατοντάδες κιλά. Για να σε προστατεύσει, σε προστάζει να κινείσαι στο πεζοδρόμιο.

Όμως, η πρόθεση του νομοθέτη φαίνεται πως δεν έγινε κατανοητή από την πολεοδομία, που αδειοδοτεί πεζοδρόμια των 40 εκατοστών (με τη νεραντζιά στη μέση), στα οποία χωρούν μόνο γάτες. Δεν έγινε κατανοητή ούτε από την τροχαία, που γράφει τον διπλοπαρκαρισμένο, αλλά όχι το αμάξι που κλείνει το πεζοδρόμιο. Δεν έγινε κατανοητή ούτε από τον πολίτη που, επειδή δεν βρίσκει πεζοδρόμια, έχει μάθει κινείται στην άσφαλτο, χωρίς να νιώθει τον κίνδυνο που καραδοκεί σε κάθε δικό του στραβοπάτημα και κάθε στραβοτιμονιά διερχόμενου οδηγού.
Στο συλλογικό ασυνείδητο, δρόμος είναι η άσφαλτος. Το πεζοδρόμιο είναι ένα βολικό περιθώριο όπου χωρούν κολώνες, δέντρα, κάδοι, μηχανάκια κι αυτοκίνητα, αλλά εμείς σπάνια ή ποτέ.

Ίσως γι’ αυτό πολλοί θεώρησαν φυσικό να αφήσουν τα σπασμένα κλαδιά του χιονιά στα πεζοδρόμια. Φαίνεται πως, στο μυαλό του ανθρώπου που άφησε εκεί τα κλαδιά από τον κήπο ή τη βεράντα του, το πεζοδρόμιο ΔΕΝ είναι ο χώρος που κινείται για να πάει σπίτι του. Το πεζοδρόμιο είναι ο χώρος που αφήνει τα σκουπίδια. Ο χώρος που κινείται είναι το οδόστρωμα και -κατά την άποψή του- μόνο αυτό αξίζει να είναι ελεύθερο. Το πόσο επικίνδυνο είναι να μοιράζονται τον ίδιο χώρο ένας άνθρωπος από σάρκα, 70 κιλών, και μια μηχανή από σίδερο, μισού τόνου, δεν του περνά από το μυαλό.

Είναι αρκετά τα πεζοδρόμια που δεν άντεξα να προσπεράσω. Λίγες διαδρομές, μια σύντομη γυμναστική 10 λεπτών και το πεζοδρόμιο είναι ελεύθερο, για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει. Τα κλαδιά δεν εμποδίζουν κανέναν, σε παρακείμενο χώρο πρασίνου. Αν δεν μαζευτούν σύντομα από τον δήμο, μπορεί να καταλήξουν και φυτικό λίπασμα. Στο μεταξύ ο δρόμος είναι ελεύθερος – και για τους πεζούς και για τα οχήματα. Εύχομαι να τον χαρούν.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.