Βύρωνας, 25/2/2022

O Δήμος Βύρωνα στηρίζει την καμπάνια για τις γυναικοκτονίες και συμμετέχει στην εκδήλωση στις 8 Μαρτίου

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην δράση  του Κινήματος για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, Strongme, στις 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις γυναικοκτονίες, το τραγικό αυτό κοινωνικό φαινόμενο που βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση τελευταία, καθώς όλοι μας έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας, στον εαυτό μας, στο κοινωνικό σύνολο και στις γυναίκες που δεν  καταφέραμε να προστατέψουμε και δεν είναι πια μαζί μας.

Έχουμε υποχρέωση να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Δεν είναι δολοφονία ούτε «έγκλημα πάθους». Είναι ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

Τι προβλέπει η εκδήλωση

Σε κεντρικές πλατείες δήμων σε όλη την Ελλάδα θα τοποθετηθεί το μνημείο των 17 δολοφονημένων γυναικών που δεν είναι πια εδώ μαζί μας.

Ένα μνημείο – γροθιά στο στομάχι, 17 Γυναικοκτονίες – 17 ζευγάρια παπούτσια σε κάθε κεντρική πλατεία της Ελλάδας (φωτογραφία).

Στις 20:00 θα φωταγωγηθούν ταυτόχρονα τα μνημεία σε όλη την Ελλάδα και θα ακουστεί το τραγούδι «Πόλεμος» του Strongme.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και αφύπνιση της κοινής γνώμης, ώστε κάθε πολίτης, σε κάθε Δήμο να αναλάβει δράση και να ανοίξουμε μαζί τον δρόμο για την διεκδίκηση της κατοχύρωσης του νομικού όρου “ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ” που θα συμβάλει καθοριστικά στην καταπολέμηση και την εξάλειψη του φαινομένου.

ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ  ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ  – ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ

Ψήφισμα για την νομική αναγνώριση της Γυναικοκτονίας είναι διαθέσιμο εδώbit.ly/34lwCPv

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.