Ικανοποίηση των Δημάρχων για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τα δημόσια έργα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, για τις παρεμβάσεις του Υπουργείου Υποδομών, που αφορούν την αντιμετώπιση των συνεπειών της αύξησης του κόστους των υλικών στην υλοποίηση έργων σε όλη τη χώρα:

«Πριν από μερικές ημέρες η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος απέστειλε επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, με την οποία ζητούσε να ληφθούν άμεσα μέτρα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που δημιουργούσε στην ομαλή εκτέλεση των έργων που υλοποιούνται σε όλους τους Δήμους της χώρας, η σημαντική αύξηση του κόστους των υλικών.

Παρουσιάσαμε με συγκεκριμένα στοιχεία τα ποσοστά ανατίμησης σε συγκεκριμένα υλικά που αφορούν κρίσιμης σημασίας έργα για τις τοπικές μας κοινωνίες και ζητήσαμε να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση από πλευράς του Υπουργείου, προκειμένου αφενός να μην σταματήσουν έργα που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Αφετέρου να προχωρήσει η υλοποίηση νέων έργων με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, για τα οποία παρέμενε σε εκκρεμότητα η υπογραφή συμβάσεων για την έναρξη υλοποίησης τους, αλλά οι ανάδοχοι δεν προσέρχονταν να υπογράψουν προτιμώντας να εκπέσουν οι εγγυητικές που είχαν εκδώσει, από το να εκτελέσουν ένα έργο το οποίο ήταν γι αυτούς ζημιογόνο.

Θέσαμε εξαρχής το ζήτημα πως πέραν του κρίσιμου παράγοντα που αφορά την πορεία έγκαιρης υλοποίησης των έργων αυτών, ήταν και το ζήτημα της απορρόφησης των κονδυλίων.

Η μεγάλη πλειοψηφία των υπό κατασκευή έργων γίνεται με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και με δεδομένο πως το ΕΣΠΑ 2014-2020 ολοκληρώνεται οριστικά στις 31 Δεκεμβρίου 2023, ο χρόνος που απομένει για να απορροφήσουμε τα χρήματα είναι ελάχιστος.

Κάθε μέρα που χανόταν λόγω των μεγάλων αυξήσεων και της δήλωσης αδυναμίας από τους εργολήπτες να ανταποκριθούν στις συμβάσεις που είχαν υπογράψει, αύξανε τις πιθανότητες να χαθούν χρήματα και έργα που έχει ανάγκη τόσο η χώρα και η εθνική οικονομία, όσο και οι τοπικές μας κοινωνίες.

Μπροστά στο ορατό ενδεχόμενο να χαθούν εξασφαλισμένοι πόροι και να μην ολοκληρωθούν τα έργα, η χθεσινή παρέμβαση του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή και του Υφυπουργού Γιώργου Καραγιάννη κρίνεται από την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού ιδιαίτερα χρήσιμη και σημαντική, για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι μας αντιμετωπίζουμε.

Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων οικονομικής φύσης των αναδόχων των έργων για το επόμενο κρίσιμο διάστημα και δημιουργούν ένα ασφαλέστερο πλαίσιο λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς.

Η Κ.Ε.Δ.Ε. θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση της για τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υποδομών και καλούμε όλους τους Δημάρχους της χώρας να αξιοποιήσουν σε συνεργασία με τους αναδόχους των έργων το νέο αυτό πλαίσιο, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Οι Δήμοι μας έχουν ανάγκη από έργα που ενισχύουν την τοπική ανάπτυξη και απασχόληση κι αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.»

Πηγή: epoli.gr/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.