ΜΜΜ: Το πρόστιμο για όσους δεν έχουν εισιτήριο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όσοι κυκλοφορείτε σε καθημερινή βάση με τα ΜΜΜ, σίγουρα θα έχετε πετύχει ελεγκτές του ΟΑΣΑ, οι οποίοι προβαίνουν σε απροειδοποίητους ελέγχους με στόχο την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση μη επίδειξης έγκυρου εισιτηρίου, το πρόστιμο είναι το 60πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου, δηλαδή ανέρχεται στα 72 ευρώ για όσους δικαιούνται “κανονικό” εισιτήριο και 30 ευρώ για όσους μειωμένο.

Ο παραβάτης μπορεί να εξοφλήσει το πρόστιμο εντός διαστήματος 60 ημερών, διαφορετικά πενταπλασιάζεται και διαβιβάζεται στην αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) στην οποία υπάγεται ο παραβάτης. Επομένως, το πρόστιμο των 72 ευρώ που δεν θα αποπληρωθεί εγκαίρως πενταπλασιάζεται στα 360 ευρώ, ενώ για τους δικαιούχους μειωμένου εισιτηρίου (0,50 ευρώ) διαμορφώνεται στα 150 ευρώ.

Στον αντίποδα, όσοι εξοφλήσουν αμέσως το πρόστιμό τους εντός 10 ημερών από την ημερομηνία επιβολής, τότε μειώνεται κατά 50% στα 36 και 15 ευρώ για τα κανονικά και μειωμένα εισιτήρια αντίστοιχα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.