ΟΑΕΔ: Έρχεται νέο πρόγραμμα για ανέργους 30 έως 49 ετών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το υπουργείο Εργασίας δίνει έμφαση αυτή την περίοδο σε μακροχρόνια ανέργους και ειδικότερα σε κατηγορίες 30 έως 49 ετών που δεν έχουν ενταχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στους ωφελούμενους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (τ. ΚΕΑ) προκειμένου να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Ετοιμάζει λοιπόν ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης για τουλάχιστον 9.000 ανέργους του ΟΑΕΔ αποφοίτους πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και μετά-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Το πρόγραμμα αυτό θα έχει συγκεκριμένη στόχευση σε περιοχές στις οποίες τα ποσοστά ανεργίας είναι αυξημένα (Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Αττική, Νότιο Αιγαίο).

Σε ότι αφορά το επίδομα κατάρτισης προβλέπεται:

  • Το κόστος ανθρωποώρας δια ζώσης θεωρητικής κατάρτισης προσδιορίζεται σε εύρος τιμών από 5,3 έως 7 ευρώ.
    Το κόστος ανθρωποώρας πρακτικής άσκησης προσδιορίζεται σε εύρος από 2,1 έως 3 ευρώ.
    • Το κόστος ωριαίας ατομικής συνεδρίας προσδιορίζεται σε εύρος τιμών από είκοσι πέντε (25) έως τριάντα πέντε (35) ευρώ.
    • Το μέσο κόστος πιστοποίησης κυμαίνεται από 60 (για πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων) έως 150 ευρώ (για πιστοποίηση εξειδικευμένων επαγγελματικών δεξιοτήτων) ανά ωφελούμενο.
    • Το εκπαιδευτικό επίδομα ορίζεται στα πέντε (5) ευρώ ανά ώρα. Δεν περιλαμβάνονται σε αυτό οι ασφαλιστικές εισφορές.

Σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις που θα παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης δεν θα λάβουν αποζημίωση ενώ οι ωφελούμενοι δεν θα καλύπτουν υφιστάμενες θέσεις εργασίας της επιχείρησης και δεν θα υποκαθιστούν υπάλληλους /εργαζόμενους σε αυτή (απολύσεις).

Παράλληλα δεν θα υπάρχει υποχρέωση οι ωφελούμενοι να απασχοληθούν στις επιχειρήσεις μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης με τους ίδιους προνομιακούς όρους για τους εργοδότες.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη καλούνται από σήμερα 13 Μαΐου μέχρι και 10 Ιουνίου οι Θεσμικοί Κοινωνικοί Εταίροι (συμπεριλαμβανομένων των εποπτευόμενων Ινστιτούτων/φορέων αυτών), οι Επιστημονικοί, επαγγελματικοί φορείς ΝΠΔΔ και τα ΝΠΔΔ Εκπροσώπησης Επιμελητηρίων ή Συνδέσμων Επιχειρήσεων να υποβάλλουν προτάσεις μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr/

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.