Έτσι θα κατανεμηθούν τα 100 εκατ. ευρώ στους δήμους που ανακοίνωσε ο Πέτσας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έξτρα έκτακτη χρηματοδότηση και όχι από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) , θα είναι τα 100 εκατομμύρια ευρώ έκτακτη οικονομική ενίσχυση που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών , Στέλιος Πέτσας , για την κάλυψη του υπέρογκα αυξημένου ενεργειακού κόστους για τους δήμου λόγω των διεθνών εξελίξεων .
Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στη συνεδρίαση ( 19/5) του Διοικητικού Συμβουλίου της , ανακοινώνοντας παράλληλα και τον τρόπο με το οποίο θα κατανεμηθεί σε κάθε δήμο το ποσό αυτό.
Όπως είπε ο κ. Παπαστεργίου δυο είναι οι λύσεις καμία όμως δεν διασφαλίζει μια απολύτως δίκαιη κατανομή .
Η πρώτη, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου είναι , να γίνει με απολογιστικά στοιχεία του Παρατηρητηρίου και με βάση τις διαφορές που θα προκύψουν να δοθεί το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε δήμο.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ , εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις με την επιλογή αυτή λέγοντας ότι ” δεν είναι η πιο ορθή αποτύπωση και ασφαλής λύση” ενώ υπενθύμισε ότι όταν εφαρμόσθηκε για την κατανομή της έκτακτης χρηματοδότησης για τις δαπάνες του covid “χαθήκαμε”.
Η δεύτερη , πρόταση , η οποία όπως είπε είναι και αυτή που θα προτείνει η ΚΕΔΕ στο υπουργείο Εσωτερικών να εφαρμόσει , είναι να γίνει η κατανομή βάση κριτηρίων ΚΑΠ. Παρότι παραδέχθηκε οι δήμοι της Περιφέρειας αδικούνται.

Πηγή: news-ta.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.