Μονιμοποίηση συμβασιούχων Δήμων: Αναμονή έως το ΔΣ της ΚΕΔΕ – Απόφαση κινητοποίησης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την απόφαση του προσεχούς Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος – αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί όπως είπε ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της – αναμένει η Π.Ο.Ε.– Ο.Τ.Α., προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση της, αναφορικά με τους συμβασιούχους (εργαζόμενοι COVID-19, εργαζόμενοι ΕΣΠΑ που απασχολούνται σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, Κ.Δ.ΑΠ., Κ.Δ.ΑΠ.-ΜΕΑ, Κοινωνικές Δομές, εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που έμειναν εκτός εργασίας, Σχολικές Καθαρίστριες, εργαζόμενοι που απασχολούνται συνεχόμενα σε εντολή δικαστικών αποφάσεων και στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους κ.α. – ανακοίνωσε ο κ. Νίκος Τράκας, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, στα πλαίσια της σημερινής κινητοποίησης μονιμοποίησης των συμβασιούχων Δήμων.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είπε πως, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε., θα υπάρξει συνάντηση με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Ζήτησε την παραμονή των συμβασιούχων και μετά την 31η Μαΐου μέχρι και τις σχετικές Προκηρύξεις ΙΔΑΧ, με αυξημένη μοριοδότηση των εν λόγω συμβασιούχων.

Έως τότε, ο κ. Τράκας ανακοίνωσε την πραγματοποίηση αποχή από την υπερωριακή απασχόληση για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.