Ηχηρή απάντηση δημάρχου Βύρωνα σε Ν.Δ. – Θεοδωρικάκο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για παντελή έλλειψη ψυχραιμίας κάνει λόγο ο Γρηγόρης Κατωπόδης αντιδρώντας στην πρωτοφανή προσπάθεια στοχοποίησής του από το κυβερνών κόμμα και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή χθεσινή παρέμβαση αλληλεγγύης προς τον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη στο δημαρχείο Βύρωνα, όπου επρόκειτο να κάνει ομιλία ο Τάκης Θεοδωρικάκος, η Νέα Δημοκρατία, αλλά και ο υπουργός προσπάθησαν να στοχοποιήσουν τον Γρηγόρη Κατωπόδη στοχεύοντας, φυσικά, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Βύρωνα με μια γραπτή του δήλωση στηλιτεύει τις ανακοινώσεις Ν.Δ. και Θεοδωρικάκου και καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησής του με προφανείς μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίθεση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η σπουδή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκου, με την οποία με στοχοποιούν ως σχεδόν… ενορχηστρωτή της κατάληψης του Δημαρχείου Βύρωνα πριν την προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

Ωραία ιστορία, αλλά δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα, όταν πλείστες όσες εκδηλώσεις όλων των κομμάτων έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα εμπόδιο και κανένα άλλο πρόβλημα στον ίδιο χώρο.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα λοιπόν: καμία ενορχήστρωση από κανέναν δήμαρχο δεν υπήρξε, ούτε ο δήμαρχος είναι υπεύθυνος για το ποιος πραγματοποιεί ή όχι κατάληψη σε έναν χώρο. Η ίδια δε η κατάληψη είναι προφανώς καταδικαστέα από εμάς.

Οι ευθείες βολές του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργού έχουν προφανή συκοφαντικό χαρακτήρα και φανερώνουν παντελή έλλειψη ψυχραιμίας από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεφεύγει με πρωτοφανή τρόπο από τον θεσμικό του ρόλο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες μικροπολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες.

Σε αυτό το σκηνικό έντασης που έστησε η ΝΔ και ο κύριος Θεοδωρικάκος δεν σκοπεύω να δώσω συνέχεια, σεβόμενος ως Δήμαρχος Βύρωνα το λαό της πόλης, ο οποίος αποδεικνύει ότι μπορεί να ξεχωρίσει το θέατρο από την πραγματικότητα.¨

Το περιστατικό με τη συμβολική κατάληψη υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, δεν φαίνεται να είναι το μόνο που έχει ενοχλήσει την κυβέρνηση απ’ την πλευρά του δημάρχου του Βύρωνα. Χθες, ο κ. Κατωπόδης εξέφρασε την υποστήριξή του στο αίτημα της Ζ ΕΛΜΕ Αθήνας να μην απελαθούν τρεις μαθητές με καταγωγή απ’ το Ιράκ με την οικογένειά τους.

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.