Προτάσεις για ένα σύγχρονο δήμο.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Ζ. Λέλου, Πολιτικού Επιστήµονα, Οικονοµολόγου, Αντιπροέδρου του Δηµοτικού Συµβουλίου Δ. Βύρωνα µε την παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”

Έχω αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα μου στο θέμα της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας, καθώς και στην ανάγκη εξυπηρέτησης των δημοτών. Επιμένω να θεωρώ πώς αποτελούν πολύ σημαντικά ζητήματα σε μία πραγματικά σύγχρονη πόλη.
Η Ελλάδα μπήκε πραγματικά βίαια, λόγω του κόβιντ, στην ψηφιακή εποχή. Έστω και έτσι όμως, σήμερα είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε πραγματικά και ουσιαστικά όλες τις δυνατότητες που η ψηφιακή εποχή μας προσφέρει.

  • Μια σύγχρονη δημοτική διοίκηση οφείλει να δράσει άμεσα με στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας και τη βελτίωση των καθημερινών συναλλαγών των πολιτών.
  • Να λειτουργήσει στο δήμο προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες.
    Να αναπτύξει δράσεις για την τοπική ανάπτυξη και απασχόληση αλλά και να ασχοληθεί ουσιαστικά με την αστική ανάπλαση.
  • Να έχει αποτελεσματική επικοινωνία με τους δημότες και να προωθήσει ουσιαστικά τη συμμετοχή των πολιτών.
  • Να οργανώσει τμήματα ανάπτυξης ευκαιριών χρηματοδότησης από Ε.Ε. ή και από άλλους πόρους.
  • Να στηρίξει την καινοτομία σε τοπικό αλλά και σε ευρωπαϊκό δημοτικό επίπεδο.
  • Να καταπολεμήσει την ανεργία σε τοπικό επίπεδο και όπως έχω πει ξανά να στηρίξει την επιχειρηματικότητα.
  • Να προσφέρει μέσω της διαδικτυακής πύλης του δήμου ολοκληρωμένη πληροφόρηση στον πολίτη, δημότη και τον επισκέπτη, σε όλα τα θέματα που είναι άμεσης χρησιμότητας, Η πύλη αυτή πρέπει να ενσωματώνει, σε ένα ενιαίο περιβάλλον, προηγμένες εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την εξασφάλιση της διαφάνειας, της εξυπηρέτησης του πολίτη και της προώθησης νέων επιχειρηματικών σχεδίων.
    Και για να μη μιλάω αόριστα θα αναφέρω μερικά παραδείγματα όπως:
  • Ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας, οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν σε πραγματικό χρόνο, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ενδεχόμενα προβλήματα που εντοπίζουν στην περιοχή τους ή σε κάποιο άλλο σημείο του Δήμου (π.χ. κακοτεχνίες του δρόμου – λακκούβες, προβλήματα καθαριότητας ή φθοράς της δημοτικής περιουσίας κλπ).
  • Πλατφόρμα μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν να κάνουν προτάσεις για τον κοινό δημόσιο χώρο. Ακόμη μέσω της πλατφόρμας αυτής μπορεί να γίνεται η εξόφληση των οφειλών προς τον Δήμο με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω διαδικτύου, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση στα ταμεία και να αυξηθεί η εισπραξιμότητα.
  • Πλατφόρμα διαβούλευσης, που επιτρέπει την οργάνωση και πραγματοποίηση Δημόσιας Διαβούλευσης για τα έργα και τις δράσεις της Πόλης, σε συνδυασμό με την αξιολόγηση και προτεραιοποίηση. Ο Δήμος έτσι προωθεί και ενισχύει την συμμετοχικότητα των πολιτών και των φορέων, στη λογική της από κοινού διαμόρφωσης και παράλληλα συγκεντρώνει άμεσα και εύκολα ιδέες και προτάσεις, που ο Δήμος ή οι τοπικές κοινότητες πολιτών επιθυμούν να πραγματοποιηθούν. Ο δήμος επίσης παρουσιάζει τα προτεινόμενα έργα και δράσεις προς υλοποίηση και καλεί τους πολίτες να δηλώσουν την προτίμησή τους ψηφίζοντας τα έργα που προτιμούν.
  • Ακόμη, μια ψηφιακή πλατφόρμα που να υποστηρίζει τη διαχείριση απορριμμάτων με σκοπό την απεικόνιση σημείων περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, καθώς και τη δημιουργία ψηφιακής κοινότητας που επιτρέπει σε πολίτες/δημότες, επισκέπτες/τουρίστες και τοπικές επιχειρήσεις να αναρτούν και να αλληλεπιδρούν για περιβαλλοντικά θέματα. Οι πολίτες αναφέρουν σε πραγματικό χρόνο, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, ενδεχόμενα προβλήματα που εντοπίζουν στον κοινό δημόσιο χώρο.
    Τα εργαλεία υπάρχουν. Απαιτείται τόλμη, όραμα και διάθεση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.