Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Πρώτη εμφάνιση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η πρώτη εμφάνιση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Την ίδια ώρα, ομάδες φοιτητών πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Στις 19.00, όποτε και άρχισε η συγκέντρωση των φοιτητών, τα πάντα κυλούσαν ήρεμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, στην Ούλοφ Πάλμε βρίσκονταν περί τα 60 άτομα, ενώ μία ακόμα ομάδα φοιτητών είχε συγκεντρωθεί στην Κοκκινοπούλου.

Οι φοιτητές, στη συνέχεια, παρατάχθηκαν μπροστά από την κεντρική είσοδο του Campus, εμποδίζοντας την είσοδο στις αστυνομικές δυνάμεις.

Φοιτητικές οργανώσεις έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Τρίτη, στις 8 το πρωί, στο ίδιο σημείο.

Οι αστυνομικοί, που αποτελούν την πρώτη διμοιρία που ανέλαβε καθήκοντα, φορούν στολές πράσινο και μπλε χρώμα και πράσινα καπέλα. Φέρουν χειροπέδες και γκλοπ.

Όπως μετάδωσε νωρίτερα το kathimerini.gr, αστυνομικοί αναμένεται να κάνουν από σήμερα το βράδυ περιπολίες στο campus του ΕΚΠΑ, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα η δράση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα πανεπιστήμια.

Πιο συγκεκριμένα οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ), θα τοποθετηθούν αρχικά σε τέσσερα campus: ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΑΣΟΕΕ και ΕΜΠ. Στα ΑΠΘ, ΑΣΟΕΕ και ΕΜΠ θα ξεκινήσουν περιπολίες σε δεύτερη φάση.

Να σημειωθεί ότι προϊστάμενοι της πανεπιστημιακής αστυνομίας ήρθαν το προηγούμενο διάστημα σε επαφή με τους πρυτάνεις και ο καθένας από αυτούς έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα για την φύλαξη των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων.

Αντίδραση από Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

«Σαν συμμορία μπήκαν στο ΕΚΠΑ για να κάνουν περιπολίες τάχα για την ασφάλεια των φοιτητών.   Καλούμε τους φοιτητές/τριες να αντιδράσουν στον αντιδημοκρατικό κατήφορο και να προστατεύσουμε όλοι/ες μαζί όσα κατακτήθηκαν με πόνο & αγώνα.Έξω η Αστυνομία από τις Σχολές!», σημειώνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: kathimerini.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.