Ο Δήμος Βύρωνα διαμορφώνει τον νέο Κανονισμό Καθαριότητας, με τη συμμετοχή των πολιτών!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα μας ενημερώνει:

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη διαδικτυακή έρευνα του Δήμου Βύρωνα  για τη διαμόρφωση του νέου Κανονισμού Καθαριότητας της πόλης μας, ο οποίος θα τεθεί σε ισχύ από το φθινόπωρο του 2022.

Πάρε μέρος στην online έρευνα!

Μέσα από τη στενή συνεργασία Δήμου και Δημοτών στοχεύουμε να διασφαλίσουμε έναν νέο Κανονισμό Καθαριότητας, πλήρη και σαφή όσον αφορά στις αμοιβαίες υποχρεώσεις Δήμου και πολιτών για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και τη διαχείριση απορριμμάτων και παράλληλα, ανανεωμένο και συνεπή ως προς τη σύγχρονη νομοθεσία και τις νέες οδηγίες της Ε.Ε. προς την κατεύθυνση της βιώσιμης διαχείρισης απορριμμάτων.

Το περιεχόμενο του Κανονισμού Καθαριότητας αποτελεί ένα κωδικοποιημένο σύνολο κανόνων, οργανωμένο σε άρθρα, το οποίο καθορίζει τις υποχρεώσεις του Δήμου και των Δημοτών καθώς και τους τρόπους ελέγχου τήρησής του. Η τήρηση και ο έλεγχος της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων, η χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων, η διαλογή στην πηγή ανακυκλώσιμων υλικών από τους δημότες και η μεγιστοποίηση της ανακύκλωσης από τον Δήμο, οι τρόποι συνεργασίας και επικοινωνίας Δήμου και Δημοτών για την τήρηση του Κανονισμού Καθαριότητας, οι πρωτοβουλίες μείωσης των απορριμμάτων και δημιουργικής επαναχρησιμοποίησης υλικών αποτελούν κάποιες από τις βασικές ενότητες του νέου Κανονισμού Καθαριότητας και συμβάλλουν καθοριστικά στην ποιότητα ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και στο κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο επιβαρύνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η παρούσα διαδικτυακή έρευνα πραγματοποιείται σε συνέχεια των διαβουλεύσεων – συμμετοχικών εργαστηρίων πολιτών Δήμου Βύρωνα που έλαβαν χώρα τον Μάιο του 2022 και υποστηρίζονται από το έργο Mind the Waste – Το νου σου στα απορρίμματα. Στόχος των δράσεων “Mind the Waste – Το νου σου στα απορρίμματα” είναι να διευκολύνουν τη μετάβαση προς τις νέες βιώσιμες πρακτικές διαχείρισης των απορριμμάτων, και ειδικότερα τις πρακτικές ανακύκλωσης και πρόληψης,  θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και τη στενή συνεργασία τους με τον Δήμο. Το έργο “Mind the Waste” υλοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία PlaceIdentityClusters, με την συνεργασία του Δήμου Βύρωνα και του Ελληνικού Δικτύου “Φίλοι της Φύσης” (Πανελλαδικό Σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.