Λίγα λόγια για την (Ένωση Πολιτών Βύρωνα) “ΕΝΑΡΓΕΙΑ”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στα τέλη Αυγούστου του 2016, μια ομάδα έντεκα δημοτών αφήνοντας στην άκρη τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις μας, και μέσα από το πρίσμα της ρήσης «αριστερά και δεξιά ενωμένες ποτέ νικημένες» του Χιλιανού ποιητή (φυσικού και μαθηματικού) Νίκανορ Πάρρα (Nicanor Parra,1914-2018), ενωθήκαμε με πλαίσιο ένα ελάχιστο συγκεραστικό πρόγραμμα που αποσκοπούσε, αφενός μεν στην ανάδειξη -μα και την προσπάθεια επίλυσης- των δημοτικών κατ΄αρχήν (=κατά λέξη) ζητημάτων/προβλημάτων που απασχολούν και ταλαιπωρούν τον Βυρωνιώτικο λαό, αφετέρου δε στην υπεράσπιση των Δικαιωμάτων των πολιτών.

Την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 ιδρύσαμε την «Ενάργεια». Η λέξη ενάργεια σημαίνει “καθαρότητα”, “διαύγεια”, και για το λόγο αυτό ονοματίσαμε έτσι την ανεξάρτητη συλλογικότητά μας.

«Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος. Η αδιαφορία είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή. Γι’ αυτό μισώ τους αδιάφορους», είχε πει ο Ιταλός φιλόσοφος, συγγραφέας, πολιτικός και πολιτικός επιστήμονας Αντόνιο Γκράμσι (Antonio Gramsci 22 Ιανουαρίου 1891 — Ρώμη, 27 Απριλίου 1937).

Στα χρόνια που ακολούθησαν στην ενδεκάδα προστέθηκαν και άλλα μέλη, και τέσσερα χρόνια μετά, συγκεκριμένα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2020, υπερτριπλασιάσαμε τη δύναμή μας, φθάνοντας τα 123 εγγεγραμμένα μέλη, τα οποία, αναλόγως της περιοχής που κατοικούν, χωρίζονται πλέον σε πέντε ομάδες. Κάθε ομάδα εκπροσωπείται από μια 3μελή Επιτροπή πολιτών.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίασε για πρώτη φορά η (Α΄) Γενική Συνέλευση της συλλογικότητας.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το τροποποιημένο Καταστατικό της «Ενάργειας»:
“Η «Ενάργεια» δεν είναι πολιτική κίνηση, δεν πρόκειται ποτέ να μετατραπεί σε δημοτική παράταξη!
Μέλος της «Ενάργειας» μπορεί να γίνει οιοσδήποτε πολίτης (δημότης ή κάτοικος) του Δήμου Βύρωνα ανεξαρτήτως των ιδεολογικοπολιτικών του πεποιθήσεων, αρκεί να αποδέχεται τις ιδέες και το σκοπό λειτουργίας αυτής, καθώς επίσης και να σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Όλα τα μέλη της «Ενάργειας» συμμετέχουν και δρουν ισότιμα και δημοκρατικά στο σύνολο της έκφρασης της Συλλογικότητας και στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, όπως επίσης μπορούν να παραιτηθούν και να αποχωρήσουν ανά πάσα στιγμή, με κατάθεση γραπτής παραίτησης.

Οργάνωση και αναδιατύπωση διατάξεων

Κυρίαρχο όργανο της «Ενάργειας» είναι η διαρκής Συνέλευση των ανακλητών εκπροσώπων της δεκαπενταμελούς Κεντρικής Επιτροπής η οποία θα συνεδριάζει με απαρτία όταν είναι παρόντα τα 3/5 των μελών της.
Η Συλλογικότητα θα λειτουργεί κατά τις αρχές, ιδέες, σκοπούς και διατάξεις οι οποίες διατυπώνονται στο παρόν καταστατικό”.

Συνεχίζουμε λοιπόν με επιμονή, αποφασιστικότητα και συνέπεια προς τους στόχους και προς τις κατευθυντήριες αρχές μας και με συνετή στρατηγική που στηρίζεται σε σωστή εκτίμηση των αντικειμενικών δεδομένων.

Πηγή: vironasipolimas

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.