Αίτημα των πολιτών «Ενάργειας» και «Βύρωνας και τριγύρω»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΠΡΟΣ

ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

Κοινοποίηση: Τοπικό Τύπο

ΘΕΜΑ: «α) ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΜΩΡΕΟΔΕΝΔΡΩΝ, β) ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΣτΠ, και γ) ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»

Δήμαρχε,

Κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Παρακαλούμε όπως, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα που θα διεξαχθεί δια ζώσης, στις 14/09/2022 ημέρα Tετάρτη και ώρα 18:00:

1.Εισάγετε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ για συζήτηση το θέμα του φαινομένου της ξήρανσης των μωρεόδενδρων (μουριές) της πόλης μας, προς λήψη άμεσων μέτρων αντιμετώπισής του (βλέπε συνημμένη φωτογραφία).

2.Μας ενημερώσετε, Εσείς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για ποιο λόγο δεν έχει ακόμη απαντηθεί η με Αριθ. Πρωτ.: 4311/11.03.2022 Ερώτησή μας, παρά το γεγονός ότι πέρασαν 46 ημέρες και από τη διαμεσολάβηση του Συνηγόρου του Πολίτη, βλέπε συνημμένο έγγραφο Συνηγόρου του Πολίτη της 28ης Ιουλίου 2022!

3.Μας ενημερώσετε γιατί δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη των θεμάτων προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το, από την 21η Ιουλίου 2022, αίτημά μας με θέμα: «α) ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΗN ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΑΣ” και β) ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ»

«Ενάργεια» και «Βύρωνας και τριγύρω»

12 Σεπτεμβρίου 2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.