Έχετε λεφτά στην τράπεζα; Τι έρχεται για όσους χρωστάνε

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καταθέσεις εφορία: Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΑΑΔΕ, εντός των προσεχών μηνών αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία ενός νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για την παρακολούθηση, τη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, το οποίο φέρει την ονομασία EISPRAXIS.

Ο σχεδιασμός της ΑΑΔΕ προβλέπει επίσης τη διενέργεια «έξυπνων» ελέγχων για τον εντοπισμό κυκλωμάτων που εκδίδουν πλαστές αποδείξεις από «πειραγμένες» ταμειακές μηχανές, καθώς και για τον εντοπισμό φορολογουμένων που κυκλοφορούν τα αυτοκίνητά τους παράνομα.

Καταθέσεις εφορία: Τι έρχεται το επόμενο διάστημα

Αναλυτικά, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΑΑΔΕ, οι προγραμματισμένες για τους προσεχείς μήνες δράσεις της Φορολογικής Διοίκησης έχουν ως εξής ανά τομέα αρμοδιοτήτων:

1 Για την περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών είσπραξης οφειλών θα τεθεί σε παραγωγική λειτουργία εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, το νέο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για την παρακολούθηση, διαχείριση και αυτοματοποίηση διαδικασιών ληξιπρόθεσμων οφειλών (EISPRAXIS).

Ο στόχος του έργου αυτού είναι να καθιερωθεί μια αυτοματοποιημένη διαδικασία που θα καθιστά δυνατή την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών εκούσιας και αναγκαστικής είσπραξης, εξοικονομώντας ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους.

Με το σύστημα EISPRAXIS θα διασυνδεθούν όλα τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα της ΑΑΔΕ -TAXIS, TAXISNET, ICISNET, ELENXIS- ώστε οι διαδικασίες επιβολής ηλεκτρονικών κατασχέσεων σε βάρος των ασυνεπών οφειλετών του Δημοσίου να επεκταθούν σε εύρος και να αυτοματοποιηθούν.

Καταθέσεις εφορία: Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις

* για τον εντοπισμό φορολογούμενων που υπέβαλαν μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ, ενώ είχαν δραστηριότητα,

* για τη συμμόρφωση φορολογουμένων με προσυμπληρωμένους κωδικούς αποδοχών-συντάξεων,

* για τον εντοπισμό υπόχρεων σε υποβολή ή τροποποίηση δηλώσεων Ε9 νομικών προσώπων,

* για τη συμμόρφωση φορολογουμένων όσον αφορά στην υποχρέωση αναγραφής στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των πρόσθετων αποδοχών,

* για τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων από βραχυχρόνιες μισθώσεις φυσικών προσώπων με αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που έχουν αποσταλεί στη Φορολογική Διοίκηση από όσους διαχειρίζονται ψηφιακές πλατφόρμες τέτοιων μισθώσεων.

3 Για τη βελτίωση της δράσης του φοροελεγκτικού μηχανισμού έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα έργα:

* Διασύνδεση Ταμειακών Μηχανών με τα τερματικά POS για τη διασφάλιση ότι κάθε πληρωμή με κάρτα θα καταγράφεται και θα μεταδίδεται στην ΑΑΔΕ.

* Πλήρης ενεργοποίηση, μέχρι το τέλος του 2022, του συστήματος ηλεκτρονικής τήρησης φορολογικών βιβλίων, myDATA και αξιοποίησή του για ελεγκτικούς σκοπούς και για την αυτόματη προσυμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και ΦΠΑ.

* Λειτουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής για τον έλεγχο των αποδείξεων που εκδίδονται μέσω ταμειακών μηχανών, μέσω σάρωσης (QR code).

* Λειτουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω κινητών συσκευών για τη σάρωση πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων, προκειμένου να ελέγχεται το εάν τα κυκλοφορούντα οχήματα έχουν δηλωθεί «σε ακινησία».

Καταθέσεις Εφορία: Επιπρόσθετες ενέργειες που θα γίνουν

* Ανάπτυξη εφαρμογής ψηφιακής υποβολής δηλώσεων φόρου κληρονομιάς.

* Αυτόματη ενημέρωση των στοιχείων του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου (των δηλώσεων Ε9) για τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης που προκύπτουν από όσες δηλώσεις φορολογίας μεταβιβάσεων ακινήτων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας myProperty.

* Πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας πίστωσης των υπερεισπράξεων στους λογαριασμούς των φορολογουμένων ή συμψηφισμού με άλλες οφειλές τους χωρίς την παρεμβολή οποιασδήποτε διοικητικής διαδικασίας.

* Πλήρης ψηφιοποίηση του φορολογικού μητρώου.

* Δημιουργία Μητρώου Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων και διασύνδεσή του με το Κτηματολόγιο.

* Εφαρμογή αυτοματοποιημένης διαδικασίας για τη διενέργεια άμεσων πληρωμών επιστροφών φόρου εισοδήματος και ΦΠΑ χωρίς προηγούμενη υποβολή αίτησης για νομικά πρόσωπα που είναι φορολογικά ενήμερα.

* Ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ρευστών διαθεσίμων στις τελωνειακές αρχές.

Του τα πήρε όλα η Εφορία – 60% στις καταθέσεις

Η Αρχή για το ξέπλυμα του βρήκε καταθέσεις ύψους 308.877,81 ευρώ και η Εφορία του επέβαλε φόρους και πρόστιμα 183.576,54 ευρώ

Το 60% των τραπεζικών καταθέσεων κατάσχεσε η Εφορία από φορολογούμενο, ο οποίος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων που εντόπισε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Η νέα αυτή υπόθεση επιβεβαιώνει, πως οι τραπεζικές καταθέσεις αποτελούν κεντρικό στόχο των ελεγκτικών αρχών, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής.

Στο πλαίσιο αυτό σκανάρονται σε 24ωρη βάση οι τραπεζικοί λογαριασμοί, τα υπόλοιπα των οποίων συγκρίνονται με τα δηλωθέντα εισοδήματα των κατόχων.

Οι ηλεκτρονικές εφαρμογές για τον έλεγχο των καταθέσεων

Το «Ειδικό Λογισμικό Ελέγχου Προσαύξησης Περιουσίας», το οποίο χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της συνολικής καθαρής ατομικής/οικογενειακής τραπεζικής περιουσίας για κάθε ΑΦΜ και τη σύγκρισή της με τα δηλωθέντα ατομικά/οικογενειακά εισοδήματα κατ’ έτος, έτσι ώστε εξάγεται εκτίμηση αποκρυβείσας ή μη φορολογητέας ύλης.

Μέσω αυτοματοποιημένων λογιστικών αλγορίθμων, το σύστημα μπορεί να συσχετίζει τα στοιχεία των πρωτογενών καταθέσεων με τα δηλωθέντα εισοδήματα μέσα σε λίγη ώρα, οδηγώντας σε κάποιες πρώτες ενδείξεις πιθανής φοροδιαφυγής, που αποτελούν το έναυσμα για τον ενδελεχή φορολογικό έλεγχο.

Το «Σύστημα Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών», που παρακολουθεί τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του ελεγχόμενου.

Πάνω από τις μισές καταθέσεις!

Στην τελευταία περίπτωση, όπως προκύπτει από την απόφαση της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών της ΑΑΔΕ, στους λογαριασμούς του φορολογούμενου, βρέθηκαν το έτος 2015, καταθέσεις ύψους 308.877,81 ευρώ.

Ο φορολογικός έλεγχος διενεργήθηκε από την ΑΑΔΕ, κατόπιν των εγγράφων που απέστειλε η Αρχή Kαταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, η οποία παρατήρησε αθρόες πιστώσεις στους συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και ζήτησε από την ΑΑΔΕ να διασταυρώσει τα ποσά με τα δηλωθέντα εισοδήματα του υπόχρεου.

Σύμφωνα με την αναφορά της Αρχής, στους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο προσφεύγων διενεργούνταν πολυάριθμες καταθέσεις μετρητών, επιταγών και πιστώσεων από τρίτους με το συνολικό ύψος και το πλήθος αυτών να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ακολούθως, τα κεφάλαια αυτά χρησιμοποιούνται για τη διενέργεια διαφόρων πληρωμών για λογαριασμό τρίτων προσώπων (εμβάσματα προς τρίτους πληρωμές δημοσίου, λογαριασμών, πιστωτικών καρτών, κ.α.), είτε με απευθείας χρέωση του σχετικού λογαριασμού είτε αφού μεταφερθούν σε άλλους λογαριασμούς της επιχείρησης, ενώ μέρος αυτών μεταφέρονταν σε λογαριασμούς του προσφεύγοντα, σε άλλες τράπεζες, συνήθως με αιτιολογία «δικά μου για πληρωμές».

Η επιβολή προστίμου

Η Εφορία ζήτησε από τον φορολογούμενο να εξηγήσει, γιατί οι συγκεκριμένες πιστώσεις στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, δεν δηλώθηκαν στις φορολογικές του δηλώσεις.

Όμως δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του και ακολούθησε ο καταλογισμός προστίμων.

Συγκεκριμένα, για τις αδήλωτες καταθέσεις των 308.877,81 ευρώ επιβλήθηκαν σε βάρος του φορολογούμενου:

Φόρος εισοδήματος: 108.537,40 ευρώ.

Πρόσθετος φόρος / πρόστιμο: 54.268,70 ευρώ.

Εισφορά αλληλεγγύης: 20.770,44 ευρώ.

Το σύνολο των φόρων και των προστίμων ανήλθε σε 183.576,54 ευρώ, που ανέρχεται στο 59,4% των αδήλωτων καταθέσεων.

Ο επιχειρηματίας προσέφυγε στη διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών, αλλά η προσφυγή του απορρίφθηκε και του βεβαιώθηκε το ποσό των 183.576,54 ευρώ.

Πηγή: attikos-sfygmos

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.