Επιτροπή για τη σχολάζουσα κληρονομιά της οδού Νικηφορίδη στο Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Τρίτη 11/10/2022, μέλη της επιτροπής για τη σχολάζουσα κληρονομιά της οδού Νικηφορίδη, είχαν μετά από αίτημά τους, συνάντηση στο Δημαρχείο Βύρωνα με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάννη. Στη συνάντηση τέθηκαν ερωτήματα και συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου για την σχολάζουσα κληρονομιά στην οδό Νικηφορίδη στο Βύρωνα.

Τα μέλη της επιτροπής ανέφεραν στον αντιδήμαρχο τα προβλήματα που υπάρχουν στην έκταση – χώρο της σχολάζουσας κληρονομιάς και ζήτησαν να ενημερωθούν για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης (28/2022) του Δημοτικού Συμβουλίου, για τo οποίο είχε σταλεί επιστολή στις 5/7/2022, η οποία παραμένει αναπάντητη.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν:

Έξω από το κτήριο του παλαιού συμβολαιογραφείου (Αρώνη και Νικηφορίδη), η τεχνική Υπηρεσία τοποθέτησε κορδέλες στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια διαμόρφωσε το πεζοδρόμιο ρίχνοντας μπετόν, χωρίς όμως να τοποθετηθούν πλάκες. Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε κτύπημα των σαθρών σημείων εξωτερικά του κτηρίου, ώστε να πέσουν και κατόπιν θα τοποθετήσει προστατευτικό πλέγμα, περιμετρικά αυτού. Για το κτήριο (που είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους πολίτες), υπάρχει έκθεση μετά από επιτόπιο έλεγχο στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ & ΥΓΡΑΣΙΩΝ του Δήμου Αθηναίων, η οποία έχει κοινοποιηθεί και στο Δήμο Βύρωνα και αναφέρεται στην επικινδυνότητα και στις απαραίτητές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την αποφυγή ατυχήματος από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου. Ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος δεν μπορεί να επιμεληθεί του εσωτερικού του κτηρίου, καθώς αυτό δεν του ανήκει και η ευθύνη βαρύνει την κηδεμόνα της κληρονομιάς.

Η λειτουργία (άτυπη – παράτυπη) του χώρου του παλιού βενζινάδικου ως parking δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες αδειοδότησης του Δήμου, αλλά του Υπουργείου εμπορίου, ωστόσο ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει συνάντηση με την κηδεμόνα για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα αυτό.

Επισημάνθηκε επιπλέον η γενικότερη υποβάθμιση και εγκατάλειψη της γειτονιάς, όπως π.χ. ότι δεν γίνεται οδοκαθαρισμός, τα παρκαρισμένα παράνομα εγκαταλελειμμένα, αυτοκίνητα και μηχανάκια. που χρησιμοποιούνται από ορισμένους για να εξασφαλίζουν χώρο σε βάρος των κατοίκων της γειτονιάς και ο αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει αυτοψία για να επιληφθεί των ζητημάτων.

Τέλος έγινε αναφορά στο οδόστρωμα της Τιμοθέου (από Αρήτης έως Νικηφορίδη), το οποίο παρά το μπάλωμα που έγινε εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο (με μεγάλες λακούβες) για πεζούς, μηχανάκια αυτοκίνητα, γεμίζει λιμνάζοντα ύδατα κ.λ.π. Ο αντιδήμαρχος παραδέχτηκε ότι το σημείο παραβλέφθηκε από την προηγούμενη εργολαβία ασφαλτόστρωσης και πιθανόν θα μπει στην επόμενη, διότι για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα, χρειάζεται να ξυστεί η παλιά άσφαλτος.

Η ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ της σχολάζουσας κληρονομιάς μας αφορά όλους/όλες. Περνώντας από το Δημόσιο στο Δήμο Βύρωνα θα μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων των κατοίκων της πόλης. θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια, να πλαισιώσετε και να στηρίξετε την επιτροπή κατοίκων. Μόνο ο αγώνας των ίδιων των κατοίκων μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, για μια καλύτερη ζωή στη γειτονιά, στην πόλη μας και την κοινωνία μας. Η έκταση της σχολάζουσας κληρονομιάς επί της οδού Νικηφορίδη να περάσει στο δημόσιο, να παραχωρηθεί στο Δήμο Βύρωνα και να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων, χωρίς εμπορευματοποίηση, ιδιωτικοποίηση και κερδοφορία.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.