Αρχίζουν οι προεκλογικές δραστηριότητες για τις δημοτικές εκλογές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Σωτήρη Παπαμιχαήλ

Άρχισαν σιγά-σιγά οι προεκλογικές δραστηριότητες για τις δημοτικές παρατάξεις. Οι προσεγγίσεις για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι ενοικιάσεις γραφείων ξεκίνησαν ήδη για τους υποψήφιους δημάρχους.

Το έχω ξαναπεί πως στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τη Στάση Βύρωνα γίνονται διεργασίες σε εσωτερικό επίπεδο. Βέβαια ο κύριος Κατωπόδης εδώ και δύο χρόνια σχεδόν βιάστηκε να δηλώσει πώς θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ ο κύριος Τριγάζης, πρόσφατα, πρότεινε έμμεσα χείρα φιλίας στην κυρία Σάρολα.

Στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας έχουμε ήδη δύο δηλώσεις υποψηφιότητας του κυρίου Γώγου και του κυρίου Δεμπόνου. Αναμένεται πώς θα υπάρξει και η υποψηφιότητα του κυρίου Μπαντή, ο οποίος όμως ασχολείται αυτή την περίοδο κυρίως με οργανωτικά θέματα του κόμματος, ως εκλεγμένος πρόεδρος της νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στο νότιο τομέα. Πέρα από αυτούς όμως ακούγονται πολλά και για άλλους υποψηφίους από το χώρο, με στόχο την απόσυρση των παραπάνω υποψηφίων και είσοδο ενός προσώπου στα δημοτικά μας πράγματα ο οποίος θα ενώσει τη δεξιά παράταξη με στόχο την κατάκτηση της δημαρχίας.

Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ τα μέχρι τώρα δεδομένα προβάλλουν ένα μόνο υποψήφιο τον κύριο Σωτηρόπουλο.

Στο ΚΚΕ θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του κυρίου Γείτονα.

Αριστερή παρέμβαση και ΡΕΚ ψάχνουν τρόπους συνεργασίας και κοινής καθόδου μία και με τον νέο εκλογικό νόμο κινδυνεύουν να μείνουν εκτός δημοτικού συμβουλίου και οι δύο παρατάξεις.

Βέβαια μέχρι την κατάθεση των ψηφοδελτίων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές έχουμε ακόμη οκτώ μήνες και μέχρι τότε τα πράγματα ουσιαστικά παραμένουν ρευστά. Από αυτή εδώ τη στήλη θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε τι καινούργιο που ακούγεται ή γίνεται στις γειτονιές μας. Μείνετε συντονισμένοι.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.