Σεμινάρια επιμόρφωσης πολιτών και φιλοζωικής ευαισθητοποίησης παιδιών από το Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Με στόχο την βελτίωση των φιλοζωικών αντανακλαστικών των πολιτών και την ανάπτυξη της φιλοζωικής κουλτούρας της πόλης μας, ο Δήμος Βύρωνα ξεκινά μια συστηματική προσπάθεια που περιλαμβάνει την επιμόρφωση των πολιτών, την φιλοζωική ευαισθητοποίηση των παιδιών και την εκπαίδευση των αδέσποτων σκύλων, με απώτερο στόχο την υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

Στο πρόγραμμα της δράσης αυτής περιλαμβάνονται:

* σεμινάρια που  απευθύνονται σε ενήλικες πολίτες, με σκοπό την επιμόρφωση γύρω από την ευζωία, την επικοινωνία και την εν γένει κατανόηση της ψυχολογίας και των αναγκών του σκύλου.

* διαδραστικά σεμινάρια φιλοζωικής ευαισθητοποίησης σε δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς του δήμου (πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας) που καλλιεργούν τη φυσική τάση των παιδιών να δείχνουν ενδιαφέρον και ευαισθησία απέναντι στα ζώα.

* συστηματοποιημένη, θετική εκπαίδευση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Βύρωνα, σχετικά με τις προκλήσεις του αστικού περιβάλλοντος, η οποία αποσκοπεί στην αύξηση του ρυθμού υιοθεσιών αδέσποτων ζώων, έναντι της αγοράς ζώων.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Δήμος Βύρωνα προσφέρει έως δύο δωρεάν εκπαιδευτικά ραντεβού σε κηδεμόνες που μένουν εντός των ορίων του δήμου και υιοθέτησαν αδέσποτο σκύλο από αυτόν, ώστε να διευκολυνθεί η πορεία της υιοθεσίας, χωρίς κόστος για τον κηδεμόνα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.