Εκατοντάδες δημότες στην εκδήλωση του Αλέξη Σωτηρόπουλου – Ηχηρό μήνυμα για αλλαγή σελίδας στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Παρουσία εκατοντάδων δημοτών, αλλά και βουλευτών της περιοχής (Τόνια Αντωνίου από ΠΑΣΟΚ, Χάρης Θεοχάρης από ΝΔ), δημάρχων (Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, Καισαριανής Χρήστου Βοσκόπουλου), αυτοδιοικητικών παραγόντων της Περιφέρειας (Νίκος Ανδρουλακάκης) και όμορων δήμων (επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης σε Δάφνη-Υμηττό Γιώργου Δαουλάρη, προέδρου δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Παναγιώτη Βιδάλη, αντιδημάρχων Ηλιούπολης Κώστα Σεφτελή, Γιάννη Πούλου, Χριστίνας Σερέτη και Γιάννη Αντζινά, αντιδήμαρχου Καισαριανής Γιάννη Τσιροζίδη, αντιδήμαρχου Νέας Σμύρνης Πολύδωρου Συρίγου, δημοτικών σύμβουλων Ηλιούπολης Χρήστου Καλαρρύτη, Μοσχάτου-Ταύρου Μαρίας Τσέλιου και Αλίμου Αναστασίας Σιμητροπούλου), του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκου Σαργκάνη, καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, η δημοτική κίνηση πολιτών Βύρωνα «Δύναμη Ελπίδας», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε μια εκδήλωση που έσφυζε από ενθουσιασμό, αλλά και αποφασιστικότητα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους δημότες για ανατροπή του «φαύλου κύκλου της στασιμότητας»: «Ο Βύρωνας αλλάζει οριστικά σελίδα» τόνισε, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό αναψυκτήριο Άστρα την περασμένη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τους δημότες για «την μεγαλειώδη παρουσία τους» είπε: «Η παρουσία σας  αποτελεί για εμάς ένα ακόμη ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και πράσινο φως για να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθεια μας στον ίδιο δρόμο. Μία πορεία που θα είναι νικηφόρα και έχει έναν και μόνο αδιαπραγμάτευτο στόχο : Να αλλάξουμε τον Βύρωνα ! Να υπηρετήσουμε την πόλη μας και τους δημότες της, με σχέδιο, ανιδιοτέλεια και εντιμότητα».

Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος άσκησε στην ομιλία του σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή: «Παρουσιάζει τον πιο ισχνό απολογισμό παραγωγής έργου απ` όσους μπορώ να ανακαλέσω στην μνήμη μου. Έχει αποτύχει» είπε χαρακτηριστικά. Ανάφερε επίσης ότι «η πόλη μας παραμένει βρώμικη και ουραγός στην ανακύκλωση», ενώ «δεν έχει υπάρξει επί 8,5 χρόνια μείωση των ανταποδοτικών δημοτικών τελών ούτε κατά ένα ευρώ» τόνισε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι σ` αυτά τα 8,5 χρόνια ότι «δεν έχει διαμορφωθεί ούτε ένας νέος χώρος πρασίνου, ούτε μία νέα πλατεία. Δεν έχει δοθεί για χρήση από τους πολίτες ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο νέου ελεύθερου χώρου. Δεν έχει δημιουργηθεί ούτε μία νέα παιδική χαρά. Δεν έχει ανεγερθεί ή αγορασθεί ανάλογο κτίριο για να στεγάσει έστω και ένα νέο παιδικό σταθμό»

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «δεν είναι η λύση βέβαια η παλινόρθωση ανθρώπων και παρατάξεων που πλήγωσαν την πόλη μας με τις πολιτικές και την νοοτροπία τους και οδήγησαν τον Δήμο στην κατάσταση που βρισκόταν το 2014».

Τόνισε με εμφατικό τρόπο: «Ο ΒΥΡΩΝΑΣ έχει ανάγκη να αλλάξει σελίδα οριστικά και αμετάκλητα. Και η ώρα να το κάνει είναι τώρα, φέτος. Ήλθε η ώρα να σπάσουμε οριστικά το φαύλο κύκλο της στασιμότητας και της αδράνειας».

Μάλιστα ανέφερε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια νέα δημοτική αρχή: «Έχουμε ανάγκη όσο ποτέ μια δημοτική αρχή που θα πρωταγωνιστεί. Μια δημοτική αρχή που θα θέτει ψηλά τον πήχη και θα δίνει αυτή πρώτη το παράδειγμα. Με πρώτες αδιαπραγμάτευτες προτεραιότητες την διαφάνεια και την λογοδοσία. Μια δημοτική αρχή που θα έχει σχέδιο, γνώση, όραμα και έξυπνες ιδέες για την βελτίωση της καθημερινότητας της πόλης, σε μια νέα εποχή υψηλών απαιτήσεων. Μια δημοτική αρχή που θα διαθέτει αντίληψη και νοοτροπία ανοιχτών οριζόντων, θα έχει διάθεση συνεργασίας και  αξιοποίησης όλων των δημιουργικών δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν, με αξιοκρατία. Και χρειαζόμαστε πάνω απ’ όλα μια δημοτική αρχή που θα ξέρει να διεκδικεί αυτά που αξίζει η πόλη μας από την κεντρική εξουσία».

Αναφερόμενος στην δημοτική παράταξη που ηγείται τόνισε ότι :  «Δεν περιχαρακώνεται σε κομματικά πλαίσια. Αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετική πολιτική διαδρομή και ιδεολογικές  θέσεις που τους ενώνει η αγάπη τους για την πόλη μας και η θέληση να την κάνουν καλύτερη. Τα σκουπίδια, ο φωτισμός ή οι λακκούβες δεν έχουν κομματικό πρόσημο ή χρώμα. Κινητήρια δύναμή μας είναι η αγάπη μας για την πόλη μας».

Αναφερόμενος στην αντιπολιτευτική στάση της παράταξης όλα αυτά τα χρόνια είπε: “Αναδεικνύαμε συνεχώς τα προβλήματα της πόλης μας και γι` αυτό σήμερα τα γνωρίζουμε, έχουμε απαντήσεις σ` αυτά και μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να ζητήσουμε την εντολή για να τα επιλύσουμε».

Κλείνοντας την ομιλία του καταχειροκροτούμενος είπε: «Η πόλη μας αξίζει μία καλύτερη τύχη, ένα καλύτερο αύριο. Και με την συμβολή όλων μας θα το έχει. Η αποψινή σας παρουσία αποτελεί ξεκάθαρη εντολή να το κάνουμε. Πάμε μαζί λοιπόν να αλλάξουμε τον Βύρωνα. Με σχέδιο, με όραμα, με εντιμότητα, με ανιδιοτέλεια. Γιατί ο Βύρωνας είναι το σπίτι μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.