Δημ. Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα: Συγκέντρωση βοήθειας για σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

O Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους λαούς και τις γυναίκες της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους και χιλιάδες χωρίς στέγη, τροφή και περίθαλψη.

Καλούμε όλες τις γυναίκες, όλο το λαό του Βύρωνα σε άμεση έκφραση στήριξης!

Άλλωστε έχουμε και εδώ στη χώρα μας πικρή πείρα από μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές, όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, όπου όμως η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η δράση των σωματείων και των λαού προσέφερε ουσιαστική βοήθεια στα θύματα των καταστροφών, κάνοντας έτσι πράξη το σύνθημα «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική που αφήνει τους λαούς μας απροστάτευτους και από τις φυσικές καταστροφές.

Εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας συγκεντρώνοντας άμεσα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες των θυμάτων στην Τουρκία και τη Συρία σε συνεργασία με τα εργατικά σωματεία.

Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες /// Γάλα σε σκόνη /// Πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες /// Απορρυπαντικά ρούχων /// Ορούς – γάζες χανζαπλάστ /// Είδη ατομικής υγιεινής

Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία του συλλόγου μας (Κωνσταντιλιέρη & Κοριτσάς 2) και ώρες: Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-12:00, Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 17:00-19:00 και Τρίτη-Πέμπτη 18:00- 20:00.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.