Ο βυρωνιώτης Παναγιώτης ανάμεσα στους αγνοούμενους της τραγωδίας στα Τέμπη.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του Παναγιώτη ζουν ένα εφιάλτη.

Μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στη χώρα μας εκτυλίχθηκε  το βράδυ της Τρίτης μετά τη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη. Η σύγκρουση έγινε υπό συνθήκες που διερευνώνται, ωστόσο αυτό που φαίνεται πως έγινε είναι ότι οι δυο αμαξοστοιχίες βρέθηκαν, μετά τον σταθμό της Λάρισας, να κινούνται στην ίδια γραμμή, καταλήγοντας να συγκρουστούν μετωπικά.

Την ώρα της σύγκρουσης στην επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, επέβαιναν 352 άνθρωποι, εκ ων οποίων οι 342 ήταν επιβάτες και οι 10 εργαζόμενοι. Ανάμεσα τους και ο Παναγιώτης. Δύο άτομα προσωπικό βρίσκονταν στην εμπορική αμαξοστοιχία.

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του  27χρονου βυρωνιώτη Παναγιώτη, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Ο Παναγιώτης  εργαζόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη που εκτελούσε το δρομολόγιο την Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης εργαζόταν στο πρώτο μοιραίο βαγόνι που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο πατέρας του, Βασίλης κάτοικος Βύρωνα, που διαμένει στην περιοχή του Αγ. Λαζάρου, μαζί με την μητέρα του αναζητούν τον Παναγιώτη, στο τόπο της τραγωδίας,  μάταια χωρίς αποτέλεσμα  μέχρι σήμερα  στις 8 το βράδυ.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.