Οι δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ) κατ’ εντολή διέλυσαν για άλλη μια φορά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί,

των νεκρών γινόμαστε φωνή»

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ

ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

Γι’ άλλη μια φορά χρησιμοποιούνται οι άνδρες των ΜΑΤ για να διαλύσουν μια ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσουν τη θλίψη και την οργή τους, απέναντι στις πολιτικές που οδήγησαν στην  ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, με τη σφοδρή σύγκρουση των δυο τρένων.

Χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν κατακλίσει την πλατεία Συντάγματος, την Όθωνος, την Αμαλίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των σωματείων των σιδηροδρομικών, από τις 11 το πρωί. Ομιλητές στη συγκέντρωση  διάφορα συνδικαλιστικά στελέχη.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών από τους εκπροσώπους των σωματείων γύρω στις 12.30 μ.μ. αρχίσει ο κόσμος να διαλύεται για άλλη μια φορά από το κάτω μέρος της πλατείας οι άνδρες τα ΜΑΤ αρχίσαν να ρίχνουν κρότου λάμψης και δακρυγόνα με προφανή στόχο να διαλυθεί η συγκέντρωση άμεσα. Οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποχωρούν πανικόβλητοι ενώ ένα μέρος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε στην Πανεπιστημίου μέχρι την Ομόνοια όπου δυνάμεις των ΜΑΤ έριχναν διαρκώς κρότου λάμψης για να απομακρυνθεί ο κόσμος.

Ασφαλώς την πολιτική ευθύνη για την πρακτική αυτή των ανδρών των ΜΑΤ– παιδιά του λαού, για ορισμένους- την έχει η κυβέρνηση , το υπουργείο προστασίας του Πολίτη, η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Όμως και ο κάθε ΜΑΤατζης ξεχωριστά εχει και την προσωπική του ευθύνη για την  συμπεριφορά του. Όχι μόνο γιατί πηγαίνει να εργαστεί σε μια υπηρεσία όπου από την αρχή ξέρει ότι τον κόσμο θα δέρνει, αλλά γιατί δεν βρίσκει τη ψυχική δύναμη, να μην δέρνει τους γονείς του, τους φίλους του, τα παιδιά του.

Ιδιαίτερα σήμερα που όλη την κοινωνία  τη διαπερνά η θλίψη και η οργή για τους νεκρούς, κανένας από αυτούς δεν βρήκε τον λόγο, το θάρρος να αφήσει την ασπίδα κάτω σε ένδειξη αλληλεγγύης και σεβασμού στους ανθρώπους που χάθηκαν στα συντρίμμια των τρένων, των παιδιών που χάθηκαν.

Για αυτή τη συμπεριφορά τους, -ξύλο, χημικά στους διαδηλωτές- το αστικό κράτος και οι κυβερνήσεις του, τους επιβραβεύουν. Για αυτό και πρόσφατα η κυβέρνηση Μητσοτάκη- Δεκέμβριος του 22-  τους έδωσε ένα επίδομα  600 ευρώ.

Τα ΜΑΤ ρίχνουν ξύλο, δακρυγόνα  και τρομοκρατούν

ΕΔΩ και Τώρα να διαλυθούν

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.