Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: «Άλλος ένας εργάτης νεκρός

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την έντονη διαμαρτυρία τους για το εργατικό ατύχημα στην EMFI (πρώην ΕΒΓΑ) εκφράζει με σχετική ανακοίνωση, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, “αλήθεια τι θα πει η κυβέρνηση μπροστά και σε αυτό το εργοδοτικό έγκλημα; Ότι φταίει η κακιά η ώρα ή το κακό ριζικό του εργαζόμενου;”

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

“Άλλος ένας ακόμη Εργάτης έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των εργατικών ατυχημάτων. Άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα γίνεται τραγική απόδειξη ότι οι χώροι εργασίας αποτελούν μία απέραντη «κοιλάδα των Τεμπών»
Ο συνάδελφος εργαζόμενος στην EMFI (πρώην ΕΒΓΑ) δούλευε συνεχόμενα 12ώρα και παρά τις εκκλήσεις των εργαζομένων προς την εργοδοσία ότι δεν αντέχεται η δουλειά σε τέτοιους ρυθμούς, εκείνη τους έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια.
Αλήθεια τι θα πει η κυβέρνηση μπροστά και σε αυτό το εργοδοτικό έγκλημα; Ότι φταίει η κακιά η ώρα ή το κακό ριζικό του εργαζόμενου;
Οι ευθύνες και αυτό το εργοδοτικό έγκλημα έχουν ονοματεπώνυμο. Είναι οι κυβερνήσεις και η εργοδοσία. Οι κυβερνήσεις που φρόντισαν και δημιουργήσαν τη σημερινή αντιδραστική νομοθεσία και η εργοδοσία γιατί εφαρμόζοντας εξαντλητικά ωράρια ξεζουμίζει τους εργάτες για να αυξήσει τη κερδοφορία της.
Καμία αναμονή – καμία ανοχή. Αρκετά ανεχτήκαμε όλους αυτούς που μας θεωρούν αναλώσιμους και παίζουν με τις ζωές μας. Αρκετές ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους τους. Τώρα η οργή και η αγανάκτηση μας να γίνει αγώνας για την προστασία της ζωής μας.
Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του συναδέλφου και στους συναδέλφους της EMFI.”

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.