Εκλογές 2023: «Έκλεισε» για τις 10 Μαΐου το debate, θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 10 Μαΐου, στις 21:00 αναμένεται να γίνει το debate ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, όπως αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή.

Καθορίστηκε το πλαίσιο διεξαγωγής της τηλεοπτικής αναμέτρησης με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Συνεδρίασε το Σάββατο 29 Απριλίου η Διακομματική Επιτροπή Βουλευτικών Εκλογών, υπό την προεδρία της Υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού, με βασικό θέμα συζήτησης τον καθορισμό του πλαισίου διεξαγωγής μίας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Μετά το πέρας της συνεδριάσεως η κ. Σπανού δήλωσε τα εξής:

 «Σήμερα συνεκλήθη η δεύτερη Διακομματική Επιτροπή η οποία, μετά από μία παραγωγική ανταλλαγή απόψεων, κατέληξε στη διοργάνωση μίας τηλεμαχίας με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κομμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου».

Αποφασίστηκε ομοφώνως να αναλάβει η ΕΡΤ τη διοργάνωση και τη μετάδοση της τηλεοπτικής αναμέτρησης. Τον συντονισμό θα έχει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεών της, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων – μελών της ΕΣΗΕΑ που θα υποδείξουν τα έξι τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας.

Η τηλεοπτική αναμέτρηση πρόκειται να μεταδοθεί, σε πραγματικό χρόνο, την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 9 μ.μ.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

  • 1η Θεματική Ενότητα : Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση
  • 2η Θεματική Ενότητα : Εξωτερική Πολιτική – Άμυνα
  • 3η Θεματική Ενότητα : Κράτος – Θεσμοί – Διαφάνεια
  • 4η Θεματική Ενότητα : Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος
  • 5η Θεματική Ενότητα : Περιβάλλον – Ενέργεια

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν την ευχέρεια να προχωρήσουν σε μία σύντομη καταληκτική τοποθέτηση.

Στη δεύτερη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης καθώς επίσης και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.