ΒΥΡΩΝΑΣ: Την Τρίτη 9 Μάη στις 11 στο τελευταίο αντίο στην άτυχη μαθήτρια Ιωάννα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συντετριμμένοι η σχολική κοινότητα  στο 5ο Λύκειο Βύρωνα

. Εντολή, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου έδωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Νικολόπουλος

 Συντετριμμένοι όλοι στο 5ο Λύκειο Βύρωνα

Όλοι στο σχολείο είναι συγκλονισμένοι από το θάνατο της άτυχης μαθήτριας, που έχασε τη ζωή της στη διάρκεια της σχολικής εκδρομής. Για την Ιωάννα μιλούν με τα καλυτέρα λόγια συμμαθητές και καθηγητές της.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ισχυρίζονται ότι τηρήθηκαν όλα όσα προβλέπονται για τις σχολικές εκδρομές, δυστυχώς όμως η Ιωάννα «έφυγε» από τη ζωή.

Σήμερα στο σχολείο από το πρωί κοντά στα παιδιά βρέθηκαν ψυχολόγοι για να παρέχουν στήριξη και βοήθεια στους μαθητές, ενώ οι καθηγητές του σχολείου προσπαθούν να υποστηρίξουν τα παιδιά, διότι σε λίγες ημέρες αρχίζουν και οι πανελλήνιες εξετάσεις. Στο σχολείο βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν μαθητές ζήτησαν να  απομακρυνθούν από το σχολείο οι δημοσιογράφοι  και τα κανάλια.

Η σχολική κοινότητα, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και όλη η τοπική κοινωνία είναι ταραγμένη, από το θάνατο της μαθήτριας, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επισημαίνουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις σχολικές εκδρομές. Ακόμα και αν τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανόνες και οδηγίες,  κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το απρόοπτο.

Σύμφωνα με το esos.gr

Εντολή, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων  για το θάνατο της 15χρονης μαθήτριας Λυκείου τους Βύρωνα, σε  κατάστημα με ζωντανή ελληνική μουσική, ενώ  βρίσκονταν σε πολυήμερη μαθητική εκδρομή, έδωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θανάσης Νικολόπουλος, όπως ο ίδιος δήλωσε στο esos.gr.

Όπως είπε ο κ. Νικολόπουλος στο esos.gr από την επικοινωνία  με τον Διευθυντή του Λυκείου, προέκυψαν τα εξής στοιχεία:

  • Στην εκδρομή συμμετείχαν 76 μαθητές/ες μόνο της Α΄ Λυκείου.
  • Τους μαθητές συνόδευαν 5 εκπαιδευτικοί.
    Το πρακτικό  του Συλλόγου Διδασκόντων   είχε έγκριση για προαιρετική έξοδο.
  • Οι μαθητές μετέβησαν σε  κατάστημα με ζωντανή ελληνική μουσική, πεζοί, κοντά στο ξενοδοχείο.
  • Στο κατάστημα με τη ζωντανή ελληνική μουσική, παρόντες ήταν  και οι πέντε συνοδοί  εκπαιδευτικοί, καθώς και ο γιατρός.
  • Παρά το γεγονός ότι η έξοδος ήταν προαιρετική, συμμετείχαν και οι 76  μαθητές, και κανένας δεν δήλωσε ότι επιθυμεί να παραμείνει στο ξενοδοχείο.
  • Η οδηγία η οποία δόθηκε από τους  συνοδούς στους μαθητές ήταν   στο κατάστημα με ζωντανή ελληνική μουσική να παραγγείλουν μόνο αναψυκτικά. Ανάλογη οδηγία δόθηκε και στον υπεύθυνο του Κέντρου.

Ο Διευθυντής ΔΔΕ Α Αθήνας  δήλωσε στο esos.gr ότι μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα θα αποδοθούν, εάν υπάρξουν, ευθύνες.

Η υπουργική απόφαση

Σημειώνεται ότι η υπουργική απόφαση για τις εκδρομές δεν ορίζει χρόνο επιστροφής των μαθητών και συνοδών στο ξενοδοχείο κατά τις πολυήμερες εκδρομές.

Η απόφαση ορίζει χρόνο μόνο για την ημέρα επιστροφής στο σχολείο από την πολυήμερη εκδρομή , στις 10 μ.μ. , εκτός και αν υπάρχει σοβαρός λόγος καθυστέρησης.κ

Η οικογένεια, συγγενείς,  συμμαθητές, καθηγητές, φίλοι θα αποχαιρετίσουν την  άτυχη 15χρονη μαθήτρια, την Τρίτη 9 Μαΐου  στις 11 π.μ στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.