Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής για την επανεμφάνιση της Φιλοδασικής εταιρίας στον Βλητικό σταθμό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής» αναφέρει:

Επανεμφάνιση της Φιλοδασικής εταιρίας στον Βλητικό σταθμό.

Ανοχή ή άλλη μία υπόγεια συμφωνία της διοίκησης Βοσκόπουλου στην πλάτη των συμφερόντων των Καισαριανιωτών και της ιστορίας της πόλης;

Τις προηγούμενες ημέρες, με την αντιπυρική περίοδο να έχει ήδη ξεκινήσει και ενώ έχουν παρθεί ελάχιστα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της επικίνδυνης κατάστασης που υπάρχει στην περιοχή του Βλητικού σταθμού, εμφανίστηκαν συνεργεία της Φιλοδασικής εταιρίας για να πραγματοποιήσουν “εργασίες” στο χώρο.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι του Βλητικού απαίτησαν την απομάκρυνση τους, διαβλέποντας σωστά μια απόπειρα ντε-φακτο νομιμοποίηση της παρουσίας της Φιλοδασικής στο δάσος και κατοχύρωσης ρόλου στον αντιπυρικό σχεδιασμό που αποτελεί ευθύνη των αρμόδιων κρατικών φορέων (Δασική υπηρεσία, Περιφέρεια, Δήμος, ΣΠΑΥ).

Δεν έχουν εξάλλου περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Φιλοδασική έσερνε στα δικαστήρια τους κατοίκους του οικισμού, γιατί δήθεν καταπατούσαν την έκταση όπου κατοικούσαν από τη δεκαετία του 1920!, στερώντας τους αυτονόητα δικαιώματα και παροχές και συμβάλλοντας στη διαιώνιση των απαράδεκτων και ανθυγιεινών συνθηκών που βιώνουν μέχρι σήμερα.

Στο πλευρό των κατοίκων του Βλητικού σταθμού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ο επικεφαλής της Ηλίας Σταμέλος.

Ανοχή ή άλλη μία υπόγεια συμφωνία; Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή του Κου Βοσκόπουλου επιλέγει ως συνεργάτη και συνομιλητή της την Φιλοδασική εταιρία.

Πίσω από την πλάτη των Καισαριανιωτών και του Δημοτικού Συμβουλίου, η συνεργασία αυτή προχώρησε και στο Πρόγραμμα για τα μονοπάτια του Υμηττού (Υμηττός Trail) αλλά και στις παρεμβάσεις που προετοιμάζονται για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΕΠΕ) του Δήμου μας.

Είναι οι ίδιοι:

Που ήθελαν να αποζημιωθεί η Σκοπευτική εταιρία για να ξεκουμπιστεί της από τα ιερά χώματα του Σκοπευτηρίου, που μόλυνε με την παρουσία της για χρόνια.

Που ξεπλένουν τους μηχανισμούς παραχάραξης της ιστορίας του γερμανικού κράτους, εισάγοντας τους ως ευεργέτες του ιστορικού χώρου.

Που παρέδωσαν το δημοτικό γήπεδο «Μ. Κρητικόπουλος» σε ΠΑΕ από την άλλη άκρη της Αθήνας.

Που δηλώνουν ότι αν μπορούσαν, θα παραχωρούσαν σε ιδιώτες το πάρκο του Αι Γιάννη (Ξύλινα)…

Δεν θα έκανε εντύπωση να επιδιώξουν να κατοχυρώσουν στα μουλωχτά και την  παρουσία της Φιλοδασικής εταιρίας, που για δεκαετίες και με την ανοχή του κράτους εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης μιας τεράστιας έκτασης του ορεινού όγκου του Υμηττού και του Αισθητικού δάσους της Καισαριανής!

Την ίδια ώρα στο χώρο του Βλητικού εκκρεμούν ακόμα και οι πιο στοιχειώδεις παρεμβάσεις που αφορούν την προστασία των κατοίκων και την ποιότητα ζωής τους, όπως αναλυτικά είχε αναδείξει η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ στην πρόσφατα επερώτηση στη βουλή και στις περιοδείες στο χώρο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής»:

Καταγγέλλει την ανοχή και τη διαφαινόμενη συμφωνία της διοίκησης Βοσκόπουλου με τη Φιλοδασική εταιρία, στην πλάτη των συμφερόντων των Καισαριανιωτών και της ιστορίας της πόλης.

Απαιτεί να προχωρήσουν άμεσα με ευθύνη των εμπλεκόμενων κρατικών φορέων και του Δήμου, όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αντιπυρική προστασία του Βλητικού σταθμού (καθαρισμοί, αποψιλώσεις, ειδική ζώνη πυρασφάλειας, πυροσβεστικοί κρουνοί κλπ) και την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής των κατοίκων.

27-5-2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.