Υπεγράφη η σύμβαση αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED, σε όλο το Βύρωνα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Υπεγράφη την Πέμπτη 8 Ιουνίου από το Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία, η σύμβαση για την αντικατάσταση των φωτιστικών σε όλους τους δρόμους του Βύρωνα με φωτιστικά LED νέας τεχνολογίας.

Η μελέτη προβλέπει την αλλαγή 2.800 φωτιστικών σωμάτων σε όλη την πόλη και το κόστος ανέρχεται στα 2.000.000 €που προέρχονται από χρήματα του Δήμου, τα οποία προκύπτουν από την εξοικονόμηση (έως και 70%) της κατανάλωσης ρεύματος. Η ανάδοχος εταιρεία αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση της δεκαετούς συντήρησης των νέων φωτιστικών σωμάτων LED.

Η εκτέλεση του έργου που αναμένεται να αρχίσει το αμέσως επόμενο διάστημα θα βάλει τέλος σε χρόνια προβλήματα οδοφωτισμού που διαρκούν εδώ και δεκαετίες. Παράλληλα θα εξασφαλίσει πολύ καλύτερη ποιότητα νυχτερινού φωτισμού της πόλης μας και τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας για το Δήμο, ενώ θα μειώσει δραστικά το κόστος συντήρησης και συχνής επισκευής των φωτιστικών, που σχετίζεται και με τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, τόνισε: «Πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο για το οποίο εργαζόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια, που θα βάλει τέλος σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πόλης μας, όπως αυτό του ανεπαρκούς οδοφωτισμού σε αρκετές γειτονιές του Βύρωνα. Η μεγάλη βελτίωση στην ποιότητα του νυχτερινού φωτισμού θα εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα σημάνει τεράστιο οικονομικό όφελος για το Δήμο μας από την εξοικονόμηση ενέργειας και μεγάλο περιβαλλοντικό κέρδος από την ορθολογικότερη αξιοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.