ΡΕΚΒ: Για την απόφαση του Αρείου Πάγου Για τα θέατρα Βράχων και τα γήπεδα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Ο Άρειος Πάγος με την αριθμ. 953/2023 απόφασή του απέρριψε τις αιτήσεις αναίρεσης που είχαν καταθέσει για το λόφο Κοπανά το Ελληνικό Δημόσιο και οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού. Η απόφαση αυτή δυστυχώς αποτελεί αρνητική εξέλιξη για το θέμα των δημόσιων κοινωφελών εγκαταστάσεων (θέατρα βράχων, γήπεδα ποδοσφαίρου Βύρωνα και Υμηττού) και σε μεγάλο βαθμό είναι αποτέλεσμα της τακτικής που ακολούθησαν οι δύο δημοτικές αρχές.

Από τον Απρίλιο του 2021 είχαμε καταγγείλει ότι η αριθμ. 4891/2020 απόφαση του εφετείου Αθήνας που δικαίωνε τους ιδιώτες διεκδικητές ήταν αποτέλεσμα της τακτικής που είχαν ακολουθήσει οι δύο δήμοι και ιδιαίτερα ο δήμος Βύρωνα. Η δημοτική αρχή Βύρωνα από το 2017 απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο την άσκηση έφεσης των ιδιωτών, δεν ακολούθησε την ενδεδειγμένη νομική υποστήριξη και δεν προέβη στις απαραίτητες πολιτικές κινήσεις για την επίλυση του θέματος υπέρ του δημοσίου, των δήμων και των πολιτών, ούτε πριν ούτε μετά την απόφαση του εφετείου. Αρκέστηκε μόνο στην άσκηση ένδικων μέσων και προσπάθησε με επικοινωνιακά τερτίπια χωρίς περιεχόμενο να αξιοποιήσει πολιτικά το θέμα.

Η μέχρι σήμερα τακτική αλλά και οι ενέργειες που έκαναν  οι δημοτικές αρχές Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Οι ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή Κατωπόδη είναι τεράστιες. Αλλά ευθύνες έχουν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, που ποτέ δεν ενημέρωσαν το λαό της πόλης για τις διεκδικήσεις των ιδιωτών και ποτέ δεν ζήτησαν από καμιά κυβέρνηση ο Λόφος Κοπανά να περάσει με νομοθετική ρύθμιση στο δημόσιο και τους δήμους.

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αρνητική απόφαση του εφετείου  τοποθετήθηκε δημόσια ότι ο Δήμος πρέπει να απαιτήσει από την κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση ώστε ο Λόφος Κοπανά να περιέλθει οριστικά και αμετάκλητα στο δημόσιο μαζί με τα, θέατρα, τα γήπεδα και τις άλλες εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε αυτόν.  Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε και τώρα αυτοί που έχουν διαχρονικές ευθύνες -πρώην και νυν δημοτική αρχή και τα στελέχη τους – θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα……

Μετά και την απόφαση του Α. Πάγου, ζητάμε  να συγκληθεί άμεσα ανοικτό  δημοτικό συμβούλιο, με καλεσμένους όλους τους φορείς και τους κάτοικους προκειμένου να συζητηθεί και να αποφασιστεί η αγωνιστική τακτική που θα ακολουθηθεί για την οριστική και αμετάκλητη παραχώρηση στο δημόσιο, τους δήμους και τους πολίτες του Λόφου Κοπανά και των δημόσιων κοινωφελών  εγκαταστάσεών του. Άμεσα και δυναμικά δήμος, φορείς και κάτοικοι να απαιτήσουμε την πολιτική λύση του ζητήματος.

Ο δήμαρχος Βύρωνα αντί να κάνει κοινές δηλώσεις με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού, με τις οποίες προαναγγέλλουν τις δήθεν κινήσεις που θα κάνουν και για τις οποίες δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση, αν θέλουν να συμβάλλουν πραγματικά, να συγκαλέσουν άμεσα τα δημοτικά τους συμβούλια προκειμένου να κινηθούν σύμφωνα με τις αποφάσεις τους. Δεν νομιμοποιούνται να συνεχίζουν τον καταστροφικό δρόμο για το δημόσιο συμφέρον που ακολούθησαν μέχρι σήμερα και έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Βύρωνας 27-6-23

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.