ΑΡ.ΠΑ: Με την αβάντα του Αρείου Πάγου, ο λόφος Κοπανά προωθείται στους ιδιώτες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο ΛΟΦΟΣ ΚΟΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ, ΔΑΣΙΚΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ! Η αρνητική απόφαση του Άρειου Πάγου για το Λόφο Κοπανά και οι ευθύνες των δημοτικών αρχών για αυτή την εξέλιξη

Δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου, κοινή δήλωση των δημάρχων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού που αναφέρει ότι: «Με πρόσφατη απόφασή του ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του Ελληνικού Δημοσίου και των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού, κατοχυρώνοντας σε ιδιώτες έκταση 104 στρεμμάτων περίπου, στο Λόφο Κοπανά, όπου φιλοξενούνται τα εμβληματικά Θέατρα Βράχων αλλά και γήπεδα και χώροι αναψυχής». Προσθέτουν δε ότι η εξέλιξη δεν τους βρήκε απροετοίμαστους και σκοπεύουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους, επιδιώκοντας κατ’ αρχάς συνάντηση με αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης.

Τόσους μήνες η δημοτική αρχή Βύρωνα κωλυσιεργούσε όσον αφορά την υπεράσπιση του λόφου Κοπανά από τους ιδιώτες που επιβουλεύονται την ιδιοκτησία της περιοχής, επιλέγοντας μόνο τη νομική οδό. Χωρίς να έχει απαιτήσει πολιτική λύση και χωρίς να έχει προχωρήσει σε επαρκή ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, ούτε να έχει προχωρήσει σε κινητοποίηση των κατοίκων, ή να έχει υλοποιήσει την απόφαση της συνεδρίασης ημ. 8/11/2021, άφηνε το χρόνο να κυλά ανεκμετάλλευτος.

Η ομόφωνη απόφαση πριν από 18 μήνες έγραφε μεταξύ άλλων ότι το δημοτικό συμβούλιο «Δεν αποδέχεται καμιά παραχώρηση του δημόσιου και δασικού Κοπανά Λόφου Κοπανά σε ιδιώτες. Δεν δέχεται καμιά διαπραγμάτευση, ανταλλαγή ή συναλλαγή που προτείνουν οι ιδιώτες. Η απαίτηση των ιδιωτών για 20 στρέμματα αποχαρακτηρισμένα, άρτια, οικοδομήσιμα, απαλλαγμένα από εισφορές και με τους βέλτιστους όρους δόμησης αντιβαίνει το δικαίωμα και το συμφέρον του λαού του Βύρωνα.

Ο λόφος είναι δημόσιος, δασικός. Καμιά ιδιωτικοποίηση και κανένας αποχαρακτηρισμός του Λόφου, ούτε τσιμεντοποίηση και οικοδόμηση δεν γίνονται αποδεκτά. Οριστικά απόδοση του λόφου σε όλους τους κατοίκους. Καλούμε την κυβέρνηση, τη δικαιοσύνη, τα κόμματα να υπερασπίσουν το λαϊκό δημόσιο συμφέρον. Αποφασίζουμε τη σύγκλιση ανοιχτού δημόσιου δημοτικού συμβουλίου πριν το τέλος του έτους για την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με τις εξελίξεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Λόφου Κοπανά και την υπεράσπισή του από τις βλέψεις των ιδιωτών.» Δείτε σχετικά εδώ.

Το ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο δεν καλέστηκε ποτέ, παρότι το ζητούσαμε επανειλημμένα! Ακόμα και πριν λίγες μέρες σε σχετική μας ερώτηση, η δημοτική αρχή επέμενε ότι δεν συντρέχει λόγος γιατί «δεν είναι στην επικαιρότητα και στην πρώτη γραμμή (!!) δεν συγκινεί, άρα δεν θα υπάρχει συμμετοχή και ενδιαφέρον από τους κατοίκους». Δείτε σχετικά εδώ.

Επιμένουμε να είναι ανοιχτό στους κατοίκους το δημοτικό συμβούλιο που ζητήθηκε από τις παρατάξεις μετά από την δημοσιοποίηση της απόφασης του Άρειου Πάγου και θα γίνει τελικά την Τρίτη 4 Ιουλίου. Η πρόσφατη απόφαση αναγνώρισης του δασικού χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά από την Επιτροπή του Υπουργείου είναι ένα πρώτο θετικό βήμα.

Να σταματήσει η καταστροφική τακτική της δημοτικής αρχής, της αναμονής, της προσφυγής μόνο σε νομικές οδούς, των κλειστών θυρών και των διαδρόμων. Απαιτούμε και θα συμβάλλουμε στους αγώνες των κατοίκων για να κατοχυρώσουμε: Ο Λόφος Κοπανά δημόσιος, δασικός, ανοιχτός στους κατοίκους, ελεύθερος από ιδιωτικά συμφέροντα και εμπορευματοποίηση.

Βύρωνας, 27 Ιουνίου ’23

Πηγή: Αριστερή Παρέμβαση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.