Σκρέκας: Είμαστε σε συνεννόηση για άνοιγμα των καταστημάτων την άλλη Κυριακή

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τα εμπορικά καταστήματα να ανοίξουν την άλλη Κυριακή (23/7) αντί για την προσεχή Κυριακή (16/7) στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, λόγω του καύσωνα «Κλέων».

Όπως είπε ο κ. Σκρέκας στον ΑΝΤ1 ερωτηθείς για το αν θα ανοίξουν την ερχόμενη Κυριακή, «είμαστε σε συνεννόηση με τους Συλλόγους για άνοιγμα των καταστημάτων την άλλη Κυριακή». Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις του ο κ. Σκρέκας είχε πει ότι η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο, Πέμπτη.

Όσον αφορά το μέτωπο της ακρίβειας ο υπουργός Ανάπτυξης υπενθύμισε το market pass, το «Καλάθι του Νοικοκυριού» και την πλατφόρμα e-katanalotis στην οποία πλέον θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν σε ποιο σούπερ μάρκετ γύρω τους είναι πιο φτηνό το κάθε προϊόν.

Προανήγγειλε, δε, ότι «θα υποχρεώσουμε τις αλυσίδες να πωλούν τα προϊόντα προσφορών να τα πωλούν στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα».

«Δεν θα επιτρέψουμε αναίτιες ανατιμήσεις, έχουμε ήδη ξεκινήσει ελέγχους για τα ελληνικά παραγόμενα προϊόντα, ήδη επιβάλλονται δεκάδες πρόστιμα σε ξενοδοχεία και καταστήματα εστίασης. Ξεκίνησε μηχανισμός ελέγχου πλασματικών εκπτώσεων, συλλέγοντας τιμές που είχαν πριν και μετά τις εκπτώσεις και όπου βλέπουμε ότι υπάρχει πλασματική έκπτωση. Ήδη έχουμε τα πρώτα ευρήματα. Το πρόστιμο είναι 10.000 ευρώ ανά προϊόν, αν είναι πάνω από 50.000 ευρώ, δημοσιοποιείται το όνομα της επιχείρησης» πρόσθεσε ο Κώστας Σκρέκας.

«Προφανέστατα υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας στο ελληνικό νοικοκυριό και κατά βάση προέρχεται από τα εισαγόμενα προϊόντα» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και συμπλήρωσε ότι, «τα μέτρα που λήφθηκαν έχουν αποτελέσματα και υιοθετήθηκαν και σε άλλες χώρες. Σε ένα βαθμό έχουμε ρίξει τον πληθωρισμό».

Ο Κώστας Σκρέκας παρατήρησε πως, «βλέπουμε μείωση τιμών και σε κάποια προϊόντα, ενώ έχουμε κατηγορίες προϊόντων που έχουν σημάδια αποκλιμάκωσης και άλλα στα οποία είναι ψηλά ο πληθωρισμός» ενώ διαβεβαίωσε ότι, θα εφαρμοστεί το πλαφόν κέρδους και σε άλλα προϊόντα και ότι θα γίνουν επιστάμενοι έλεγχοι σε παραγωγούς και προμηθευτές.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.