ΒΥΡΩΝΑΣ: Συνεχίζονται οι πολιτικές διεργασίες. Προχωρά η ενοποίηση Μπαντή – Γώγου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής την κα Σάρολα δεν λαμβάνει μέρος στις εκλογές

Ο κ. Χρήστος Γώγος, επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» -μιας εκ των τριών της Ν.Δ. στο Βύρωνα- για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (2014 & 2019) υποψήφιος δήμαρχος, που ήρθε πρώτος αλλά δεν κατάφερε να «πιει νερό» ως δήμαρχος, ΤΩΡΑ όπως λέει ο ίδιος στους φίλους του «… καλύτερα στρατιώτης στην ενότητα, παρά στρατηγός στη διάσπαση! για το μέλλον της αγαπημένης μου πόλης μας».

Όλα όσα μέχρι χθες διατυπώνονταν ως επιχειρήματα για τη συστράτευση διαφόρων ανθρώπων, που ορισμένοι/νες δεν ανήκουν και ιδεολογικά και οργανωτικά στη γαλάζια δεξιά παράταξη, πήγαν περίπατο.

Ξεχάστηκαν τα περί «ανεξάρτητου υποψηφίου», οι πρόσφατες δηλώσεις «εγώ θα πάω μέχρι το τέλος», «κάνετε μαύρη προπαγάνδα όταν αφήνετε υπονοούμενα ότι δεν θα κατέβει ο Γώγος στις εκλογές», τα ονόματα υποψηφίων συμβούλων, κ.λπ. Από τη στιγμή που δόθηκε το σήμα από άνωθεν -μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου- “ότι τελειώνετε δεν παίζουμε τώρα, ήρθε η ώρα να πάρουμε ως κόμμα, ως κυβέρνηση, ως παράταξη τον δήμο και να βρεθούμε όπως το 2002 στη διοίκηση”.

Ο κ. Γώγος το εξέλαβε το μήνυμα, ανταποκρίθηκε δεόντως, σε αντίθεση με τα όσα δήλωνε μέχρι χθες.

Πήρε πρωτοβουλία, όπως ενημερώνει, «για να συμφωνήσουμε και κυρίως αμοιβαία να καταλήξουμε και να συμφωνήσουμε για όλα εκείνα που οδήγησαν δύο εξαιρετικές ομάδες στελεχών, ανθρώπων της κοινωνίας, με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για τη γειτονιά μας, σε ξεχωριστές πορείες τόσο στις εκλογές του 2014, όσο και σε αυτές του 2019. Πορείες ξεχωριστές που στοίχησαν δυστυχώς στην πόλη και που την κράτησαν εννέα χρόνια τώρα όμηρο μια δημοτικής αρχής, που, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς το παραμικρό αφήγημα για την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, καταδίκασε τον Βύρωνα στη μιζέρια και την ανυποληψία, στην αδράνεια και το τέλμα».

“Αγαπημένοι μου φίλοι, το αποτέλεσμα των συζητήσεών μου με το Μίλτο Μπαντή”, διαβεβαιώνει και αυτή τη φορά ο κ. Γώγος, “είναι ένα και σημαντικό. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ! Ενώνουμε δυνάμεις σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Μίλτο Μπαντή. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ευθύνης, ένα ψηφοδέλτιο δημιουργίας και προοπτικής, όπου δεκάδες άξια στελέχη της κοινωνίας θα βρεθούν επιτέλους πάλι μαζί, σε ένα νέο μοναδικό στοίχημα συλλογικού καθήκοντος, σε ένα νέο ξεχωριστό ταξίδι συνέπειας και αποτελέσματος”.

“…Ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο νίκης, που εκτός από τους 88 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους μας, θα τύχει επιπλέον της στήριξης δεκάδων αυτοδιοικητικών στελεχών, που ακόμα και αν δεν συμμετέχουν, ενώνουν ξανά δυνάμεις και ανθρώπους εμπειρίας στο πλευρό των νέων υποψηφίων, με τη σκέψη και την καρδιά μας σε όσα στο παρελθόν πετύχαμε όλοι μαζί για τον Βύρωνα της καρδιάς μας”.

Οι δύο μέχρι χθες άσπονδοι πολιτικοί «φίλοι», ενώνουν δυνάμεις για το καλό της… πόλης και των κατοίκων της. Ο Μίλτος ως υποψήφιος δήμαρχος, μετά την συνεισφορά του στην νίκη του κόμματος από τη θέση του προέδρου της οργάνωσης της Ν.Δ. στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και ο Χρήστος ως επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα –όχι σύμφωνα με πληροφορίες και ως υποψήφιος σύμβουλος, τόπος στα νιάτα!– «αποδεχόμενος την πρόταση του Μίλτου να συνδράμω επιτελικά και οργανωτικά στην προεκλογική μάχη».

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται ο πολίτης αυτής της πόλης, αλλά και ο καθένας γενικότερα, τα προσωπικά και κομματικά «παιχνίδια» που παίζονται, οι πολιτικές και όχι μόνο δοσοληψίες, τα «τσαρτσαρίσματα» που θα υπάρξουν στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου των 88 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και στις υποσχέσεις που θα υπάρξουν για τη στελέχωση των θέσεων και κυρίως των έμμισθων -εάν πάρουν τον δήμο- πως κάθε άλλο αλλά δεν γίνονται για “το καλό… της πόλης”.

Οι παραπάνω διεργασίες, δικαιολογημένα προκαλούν την αδιαφορία των περισσοτέρων συμπολιτών μας. Ακόμα και σε αυτούς/ες τους ρομαντικούς που κάποιοι/ες που θα τολμήσουν να εκφράσουν την άποψή τους, να υπερασπιστούν τα όσα έλεγαν μέχρι χθες, τους την πέφτουν, τους κάνουν “μπούλινγκ”, για να ενδώσουν, ή να τους οδηγήσουν στην αδράνεια.

Το κόμμα, η παράταξη, ο μηχανισμός βλέπετε είναι ισχυρός και οι πιέσεις που ασκούνται, οι υποσχέσεις, ακόμη πιο ισχυρότερες!

Μένει να δούμε εάν ο τρίτος συνδυασμός του γαλάζιου στρατοπέδου «Έξυπνος Βύρωνας» με υποψήφιο τον κ. Δεμπόνο Βασίλη θα αντέξει -και πως- μέχρι το τέλος.

Δεν αποκλείεται να δούμε για άλλη μια φορά το πέρασμα της διοίκησης του δήμου από τον “Συριζαίο” Κατωπόδη στο “δεξιό” Μπαντή, όπως έγινε από τον Ρογκάκο (ΚΚΕ) στο -δεξιό- Χαρδαλιά!

Και αν συμβεί αυτό, οι πολιτικές ευθύνες των σημερινών διοικούντων είναι τεράστιες.

Κατά τα άλλα:

  • Παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των ημερών, οι διεργασίες και προετοιμασίες των παρατάξεων συνεχίζονται.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»,με επικεφαλής την κ. Σάρολα και δημοτικούς συμβούλους τους κ.κ. Κοσμά Τσιάκαλο και Θανάση Παπαθανασίου δεν θα πάρει μέρος σε αυτές τις εκλογές. Αναμένουμε να δούμε κάποια ανακοίνωση εκ μέρους τους.
  • Η Λαϊκή Συσπείρωση προχωρά με τη στήριξη του ΚΚΕ και ο κ. Βαγγέλης Γείτονας την περασμένη Πέμπτη παρουσίασε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
  • Συνεχίζονταιαπό ότι μαθαίνουμε -δεν έχει υπάρξει κάποια δημόσια ανακοίνωση- οι διεργασίες, συναντήσεις, συζητήσεις μεταξύ των δύο παρατάξεων που κινούνται και δρουν στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και κινηματικής δράσης (Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα και Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση) και παραμένει άγνωστο ακόμα εάν και που θα καταλήξουν.
  • Οι παρατάξεις “ΣΤΑΣΗ Βύρωνα”με υποψήφιο για τρίτη φορά το νυν δήμαρχο κ. Κατωπόδη και “ΔΥΝΑΜΗ Ελπίδας” με υποψήφιο δήμαρχο για τρίτη φορά τον κ. Σωτηρόπουλο συνεχίζουν την προετοιμασία τους την εκλογική, φιλοδοξώντας ότι μπορεί να είναι στο δεύτερο γύρο της τελικής αναμέτρησης.

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.