Π. Αττικής: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά για τη ΝΔ -Όλο το παρασκήνιο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ΝΔ μη έχοντας διάθεση να «στηρίξει» την περίπτωση Πατούλη μετά τα τελευταία γεγονότα, στράφηκε τελικά στον Ν. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητα Χαρδαλιά θεωρείται πλέον «κλειδωμένη».

Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, όπου του άναψαν το “πράσινο φως”.

Πώς και γιατί κόπηκε ο Παπανικολάου

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπανικολάου έκλεισε τα σχετικά σενάρια περί υποψηφιότητάς του, καθώς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.

Το παρασκήνιο βέβαια για την περίπτωση Παπανικολάου λέει ότι προηγήθηκαν έντονες πιέσεις στο Μαξίμου από ισχυρούς παράγοντες υπέρ του Γ. Πατούλη και κατά του Γ. Παπανικολάου, με δεδομένο ότι  ο επόμενος Περιφερειάρχης πρόκειται να δημοπρατήσει το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων, που υπολογίζεται στα 640 εκατομμύρια ευρώ αλλά κατά έγκυρες εκτιμήσεις αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι προηγήθηκαν διευρυμένες συζητήσεις και ο κ. Παπανικολάου τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε τρεις φορές (!) με στενούς συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη και μία με τον ίδιο το Πρωθυπουργό.

Όμως, όσο περνούσαν οι ώρες και «φούντωναν» οι εξελίξεις, η υποψηφιότητά του άρχισε να εξασθενεί και τελικά… παραπέμφθηκε στις καλένδες.

Η “κομματική” επιλογή Χαρδαλιά

Αντιθέτως, για το Μαξίμου, η υποψηφιότητα Χαρδαλιά κρίθηκε πιο «ουσιαστική», καθώς θεωρείται μια πιο κομματική υποψηφιότητα, συγκριτικά με αυτή του Γ. Παπανικολάου και κρίνουν ότι θα «υπηρετήσει» καλύτερα τις «γραμμές» του κόμματος.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τον Πατούλη και θέλει να πάρει μια… ρεβανς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, τότε που στη ΝΔ ετοίμαζαν για υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Ανδρέα Παχατουρίδη (δήμαρχο Περιστερίου), με «υπαρχηγό» και υποψήφιο στον Κεντρικό Τομέα τον Νίκο Χαρδαλιά. Το σχήμα όμως αυτό δεν προχώρησε γιατί υπήρξαν εσωτερικές μεθοδεύσεις κατά του Ανδρέα Παχατουρίδη που κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί «πόθεν έσχες» και κάπως έτσι, χάλασε το… «γλυκό» και βγήκε μπροστά ο Γιώργος Πατούλης.

Η αντίδραση της ομάδας Πατούλη

Από εδώ  και στο εξής βέβαια, το ζήτημα είναι τι θα πράξει ο νυν περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος διαμήνυσε στο Μαξίμου ότι σύσσωμη η ομάδα των υποψηφίων του, πρόκειται να ανακοινώσει ότι τον στηρίζει, κάτι που διαπίστωσαν και οι ίδιοι επιτελείς του Μαξίμου, στις επικοινωνίες που έκαναν με “γαλάζια” στελέχη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν όλη αυτή η υπόθεση να προκαλέσει έναν “εμφύλιο” εντός της ΝΔ, με απρόβλεπτες εξελίξεις στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, σε μια κρίσιμη εκλογική καμπή.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.