Καύσιμα: Ξεπέρασε τα 2 ευρώ/λίτρο η βενζίνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τι δείχνουν τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης για την άνοδο της τιμής στα καύσιμα – η Βενζίνη ξεπέρασε τα δύο ευρώ

Με την τιμή της αμόλυβδης ξανά πάνω από 2 ευρώ το λίτρο ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος των αδειούχων ενόψει του Αυγούστου. Τις τελευταίες ημέρες η τιμή της βενζίνης βρίσκεται σε διαρκή άνοδο.

Οι οδηγοί βρίσκονται ξανά γνώριμοι με το φαινόμενο οι τιμές των καυσίμων να ανεβαίνουν γρήγορα όταν αυξάνονται οι διεθνείς τιμές, αλλά να υποχωρούν πιο αργά όταν γίνεται το αντίθετο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι μέσες τιμές της αμόλυβδης 100 οκτανίων, την οποία πολλοί οδηγοί προτιμούν όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, διαμορφώνονται πλέον στα 2,119 ευρώ το λίτρο. Η τιμή του πετρελαίου κίνησης έχει φτάσει τα 1,658 ευρώ το λίτρο. Το υγραέριο έχει διαμορφωθεί στα 0,830 ευρώ.

Οι υψηλότερες µέσες τιµές καταγράφηκαν στον νοµό Κυκλάδων (2,328 ευρώ/λίτρο), στον νοµό ∆ωδεκανήσου (2,230 ευρώ/λίτρο), στον νοµό Λευκάδας (2,175ευρώ/λίτρο), στον νοµό Κεφαλληνίας (2,197ευρώ/λίτρο) και στον νοµό Ευρυτανίας (2,222 ευρώ/ λίτρο).

Στην Αττική η µέση τιµή στις 31 Ιουλίου ήταν 2,105 ευρώ/ λίτρο και στη Θεσσαλονίκη 2,093 ευρώ/λίτρο.

Δείτε-αναλυτικά-τις-τιμές

Σε σύγκριση με τις χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα παραμένει πρωταθλήτρια στις τιμές των καυσίμων στην ευρωζώνη καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της ακρίβειας μετά την Ολλανδία, όπου όμως τα εισοδήματα είναι πολύ υψηλότερα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση της ακρίβειας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς βρίσκεται πίσω από την Ολλανδία και τη Δανία όπου κι εκεί τα εισοδήματα είναι πολύ υψηλότερα.

Η χώρα μας έχει από τους υψηλότερους φόρους στα καύσιμα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ο Φ.Π.Α. στα υγρά καύσιμα από 01-06-2016 ανέρχεται στο 24%. Ο συντελεστής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) σε βενζίνες και πετρέλαια διαμορφώνεται σε 700 και 410 ευρώ ανά 1.000 λίτρα από το 2017 και μετά που ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις. Ο συντελεστής ΕΦΚ στο υγραέριο διαμορφώνεται σε 430 ευρώ τα 1.000 κιλά από την ίδια εκείνη χρονιά.

Πηγή: tovima.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.