Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Ενώ είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, παραμένει Υφ. Εθνικής Άμυνας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή, παράλληλα και στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας.

. Σγουρός: Ατόπημα η παραμονή Χαρδαλιά στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας

Αν και έχει ήδη λάβει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς ως εκλεκτός του Κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. δεν  έχει  παραιτηθεί ακόμη από το Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας, διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του.

Ο εκλεκτός της Ν.Δ. για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ξεκινήσει τον αγώνα για να κερδηθεί η περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Χαρδαλιάς παράλληλα με τα καθήκοντα του στο υπουργείο –  άμισθος θα μείνει ο άνθρωπος; μας ανέφερε φίλη της σελίδας – έχει  ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις, τις επαφές, για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ», την αξιολόγηση και τελική επιλογή των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και τα πρώτα ονόματα άρχισαν να γίνονται γνωστά.

Όπως ο Βασίλης Κόκκαλης αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, ο Δημήτρης Αγγελής ελεύθερος επαγγελματίας, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, η  Άννα-Μαρία Τσικρικώνη οικονομολόγος, σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

. Σγουρός: Ατόπημα η παραμονή Χαρδαλιά στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας

Ως «πολιτικό και θεσμικό ατόπημα» χαρακτηρίζει την παραμονή του Νίκου Χαρδαλιά στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας, από τη στιγμή που είναι και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο επίσης υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Και συνεχίζει μεταξύ άλλων «Το ζήτημα λοιπόν για την Αττική δεν είναι να αλλάξει όνομα στη μαρκίζα αλλά να αλλάξει ριζικά πλεύση και λειτουργία. Να παύσει να αποτελεί τον μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης».

Διαβάστε τη δήλωση του κ. Γιάννη Σγουρού

«Πολιτικό και θεσμικό ατόπημα η παραμονή του Ν. Χαρδαλιά στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας

Ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή παράλληλα και στη θέση του Υφυπουργού Άμυνας.

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα πολιτικό και θεσμικό ατόπημα και προκαλεί έκπληξη και εύλογα ερωτήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Και αυτό όχι μόνο διότι ουδείς εγγυάται ότι οι ανέσεις και τα κυβερνητικά πλεονεκτήματα που παρέχει στον κ. Χαρδαλιά η θέση στο Υπουργείο Άμυνας δεν χρησιμοποιούνται για προεκλογικούς σκοπούς.

Αλλά διότι για ακόμη μία φορά η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζεται ως «πάρεργο» από υποψηφίους-εντολοδόχους που πριν από λίγες ημέρες ούτε που τους περνούσε από το μυαλό να ασχοληθούν με τα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν εκτελώντας εντολές άνωθεν …

Το επιτακτικό ερώτημα λοιπόν που προκύπτει από την κομματική καραμπόλα στην Αττική είναι απλό: θέλουμε περιφερειάρχη που να νοιάζεται για τα προβλήματα των πολιτών ή κομματάρχη που θα έχει ως προτεραιότητα το συμφέρον του κόμματος και όχι των πολιτών;

Η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας ως πιστή εντολοδόχος του κυβερνώντος κόμματος – πέραν της ασύλληπτης λεηλασίας του δημοσίου χρήματος – προξένησε πολλαπλή ζημία στην Αττική και στους πολίτες της.

Δεν ανέδειξε ποτέ κακώς κείμενα (κενά στα ζητήματα πολιτικής προστασίας), δεν σήκωσε ποτέ τη φωνή ή το ανάστημα απέναντι σε κυβερνητικά λάθη ή παραλείψεις, δεν διεκδίκησε θεσμικά τίποτα, δεν πήρε αποφάσεις και δεν άσκησε αρμοδιότητες (με πιο τρανό αυτό της αντιμετώπισης της αισχροκέρδειας) που θα έφερναν σε δύσκολη θέση το κόμμα.

Το ζήτημα λοιπόν για την Αττική δεν είναι να αλλάξει όνομα στη μαρκίζα αλλά να αλλάξει ριζικά πλεύση και λειτουργία. Να παύσει να αποτελεί τον μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης.

Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνον από μία παράταξη που έχει αποδεδειγμένα εχέγγυα ανεξαρτησίας (όχι ιδεολογικής ουδετερότητας), κοινωνική πολυσυλλεκτικότητα και πλουραλισμό, συνέπεια, συνέχεια και αποδεδειγμένο έργο στην Αττική όπως η παράταξή μας.

Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Χαρδαλιας είχε εκλεγεί το 2014 με το ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Τον Οκτώβριο του 2023, οι δύο πολιτικοί άνδρες που το 2014 διεκδικούσαν με την  ίδια παράταξη την περιφέρεια απέναντι στον τότε χρισμένο της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, θα είναι πλέον αντίπαλοι.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς το 2014 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα με την Παράταξη «Αττική» και επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα με την Παράταξη «Αττική» και επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σγουρό, σε δηλώσεις του είχε αναφέρει. «Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με το Γιάννη Σγουρό, από διαφορετικούς βαθμούς της Αυτοδιοίκησης, ενώνουμε δυνάμεις, έτσι ώστε να συνεχιστεί το εξαιρετικό έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Αττική και τις γειτονιές της. Η σχέση μου με το Γιάννη Σγουρό ήταν πάντα σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, μακριά από κομματικούς εναγκαλισμούς και ψευτοδιλήμματα του παρελθόντος. Στη νέα πενταετία αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών. […] Ενώνουμε εμπειρία και γνώσεις ετών, παραμένουμε μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και συνεχίζουμε όλοι μαζί για τους πολίτες της Αττικής, για την επόμενη μέρα των παιδιών μας».

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.