ΑΝΙΚΑΝΟΙ: Κυβέρνηση και Τοπική διοίκηση (Αυτοδιοίκηση) αφήνουν ανοχύρωτο το λαό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (αυτοδιοίκηση) ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ 

Να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές

  • Να σώσουν περιουσίες
  • Να θωρακίσουν υποδομές
  • Να αποτρέψουν την καταστροφή της παραγωγής
  • Συγκλονίζουν οι εικόνες με δραματικούς απεγκλωβισμούς  σε χωριά της Θεσσαλίας.

Αγωνία για εκατοντάδες εγκλωβισμένους στα πλημμυρισμένα χωριά της Θεσσαλίας

Έξι νεκροί και έξι αγνοούμενοι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός • Αδιευκρίνιστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων

 –Μάχη με τον χρόνο στα λασπόνερα σε αρκετά χωριά 

  • Βιβλική καταστροφή σε πολλά χωριά
  • Το νερό “κατάπιε” σπίτια, ανεβηκαν στη στέγη για να σωθούν 

Η βροχή σταμάτησε αλλά η νύχτα προμηνύεται εφιαλτική, αφού αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων παραμένει εγκλωβισμένος εδώ και πολλές ώρες στα πλημμυρισμένα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου που δέχτηκαν καταρρακτώδεις βροχές και θάφτηκαν κάτω απ’ τα λασπόνερα. Η κατάσταση είναι απελπιστική σε αρκετά χωριά του δήμου Παλαμά στην Καρδίτσα, με κατοίκους να εξακολουθούν να απευθύνουν δραματικές εκκλήσεις για βοήθεια μέσα απ’ τα social media και τα κανάλια.

Ο τραγικός απολογισμός της κακοκαιρίας Daniel είναι μέχρι τώρα επισήμως 6 νεκροί και 6 αγνοούμενοι, όμως αρκετοί περιμένουν να διασωθούν και κάτοικοι από διάφορες περιοχές έχουν εκφράσει φόβους για παραπάνω θύματα, ενώ καταγγέλλουν ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού για ώρες.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής φτάνουν και απ’ την Μαγνησία, όπου ο Βόλος αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα, κυρίως στην υδροδότηση, ενώ σε χωριά του Πηλίου κάποιοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για τρίτη ημέρα.

Φόβος πια επικρατεί και για την Λάρισα. Ο Πηνειός ποταμός έχει υπερχειλίσει σε αρκετά σημεία και πλέον απειλεί τις παραποτάμιες συνοικίες, με χωριά να εκκενώνονται μέσα στη νύχτα.

Πνίγηκαν πολλά χωριά στην Καρδίτσα

Σε ταράτσες και στα πιο ψηλά κτίρια βρήκαν καταφύγιο πολλοί άνθρωποι σε χωριά του δήμου Παλαμά. Εγκλωβισμένοι υπάρχουν σε πολλά χωριά: στη Μεταμόρφωση, το Βλοχό, το Ριζοβούνι, τη Μαραθέα, τον Κοσκινά, και στην πόλη του Παλαμά.

Στο χωριό Αστρίτσα βρέθηκαν το απόγευμα νεκρές δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 75-80 ετών, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την κακοκαιρία σε έξι.

Στον Παλαμά της Καρδίτσας, ο οποίος έχει μετατραπεί σε λίμνη, μία 90χρονη γιαγιά με κινητικά προβλήματα είναι εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι της και περιμένει πάνω στο τραπέζι για περισσότερες από 8 ώρες, καθώς το οίκημα έχει πλημμυρίσει με νερό.

Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN, η εγγονή της ανέφερε: «Υπάρχουν πολίτες που είναι πάνω από έξι ώρες με το νερό πάνω από τη μέση τους. Η γιαγιά μου βρίσκεται πάνω από το τραπέζι, είναι ΑμεΑ, είναι χωρίς φάρμακα, χωρίς πόσιμο νερό, χωρίς καμία βοήθεια. Περιμένει πάνω από έξι ώρες πάνω στο τραπέζι».

Κατά τη διάρκεια της ημέρας έγιναν επιχειρήσεις απεγκλωβισμού με ελικόπτερα  και πλωτά και σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απ’ τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης Β. Κικίλια εντοπίστηκαν ζωντανοί οι έξι άνθρωποι που αγνοούνταν μέχρι το απόγευμα.

Ένας αριθμός σπιτιών, κυρίως πλίθινα έχουν γκρεμιστεί, ενώ σε ορισμένα χωριά με δυσκολία διακρίνονται οι στέγες των κατοικιών, καθώς το νερό τα έχει σκεπάσει.

Στο μεγαλύτερο μέρος της Π.Ε. Καρδίτσας υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης με συχνές διακοπές ρεύματος.

Καταστροφή και στα Τρίκαλα

Η κακοκαιρία αφήνει πίσω της μεγάλες ζημιές και στην περιφερειακή ενότητα Τρικάλων.

Νωρίς το βράδυ εστάλη μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της κοινότητας Φαρκαδόνα, ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Λάρισα, καθώς η στάθμη του νερού είχε φτάσει στο 1,5 μέτρο και είχε πλημμυρίσει το κάτω μέρος της κοινότητας.

Το απόγευμα έγιναν απεγκλωβισμοί πολιτών με τη συνδρομή του στρατού στα Μεγάλα Καλύβια και στην Αγία Κυριακή.

Βομβαρδισμένο τοπίο ο Βόλος και χωριά του Πηλίου

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει η πόλη του Βόλου, όπου οι κάτοικοι πέρασαν τρίτο 24ωρο χωρίς νερό και πια θα δίνεται με δελτίο για συγκεκριμένες ώρες.

Χιλιάδες κάτοικοι στήθηκαν σε ουρές έξω από το δημαρχείο της πόλης για να προμηθευτούν μια εξάδα νερά, αναγκασμένοι να περιμένουν ακόμη και για πάνω από τρεις ώρες.

Το Πήλιο είναι αποκλεισμένο από τις υπόλοιπες περιοχές, καθώς και οι τρεις δρόμοι που οδηγούν στην περιοχή έχουν καταρρεύσει.

Στον απεγκλωβισμό 185 ατόμων από τις παραλίες Μικρό,Πλατανιάς και Χόρτο νομού Μαγνησίας προχώρησε επιβατηγό τουριστικό σκάφος υπο την εποπτεία πλωτού λιμενικού και υπό τον συντονισμό του Ενιαίο Κέντρου Επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

Επίσης, από την παραλία Μηλίνα εγκλωβίστηκαν 24 άτομα από δύο πλωτά του λιμενικού, με προορισμό το λιμάνι του Βόλου.

Συνολικά 1791 διασώσεις – απομακρύνσεις ατόμων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι αυτή την στιγμή ενώ από προχθές ,Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως σήμερα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 6.284 κλήσεις, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Κατάρρευση και στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας απαγορεύεται η κίνηση και η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Σκιάθου που έχει πληγεί από την θεομηνία και έχει καταστραφεί μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου του νησιού.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.