Αρχίζει η νέα σχολική χρονιά 2023-2024. Κλειστό παραμένει το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όλες οι βαθμίδες εξουσίας (από το Δήμο μέχρι το υπουργείο παιδείας και την κυβέρνηση)  διαβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά ότι όλα είναι έτοιμα για να έχουμε μια νέα εκπαιδευτική χρονιά δίχως προβλήματα.

Το υπουργείο παιδείας  εξέδωσε  εγκύκλιο  _leitoyrgia_dimotikon_sholeion_gia_to_sholiko_etos_2023-2024.pdf

για τη  «Λειτουργία Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2023-2024» 

Η δημοτική αρχή Βύρωνα, 

όπως κάθε χρόνο, φρόντισε έγκαιρα από την καλοκαιρινή περίοδο, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης ελαιοχρωματισμών, επισκευών και ανακαινίσεων στα σχολικά κτήρια, προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες,  διαβεβαιώνει ο Δήμος. 

Θα είναι όμως έτσι, θα ζήσουμε τα ίδια προβλήματα όπως τις προηγούμενες χρονιές. 

Αυτα βέβαια διαβεβαιώνει κάθε  χρόνο η κεντρική και τοπική εξουσία, όμως η ζωή δείχνει ότι τα προβλήματα ποτέ δεν λείπουν.

Δεν αναφερόμαστε βέβαια στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη Θεσσαλία από τις πλημμύρες και τα σχολεία – καλώς- θα ξεκινήσουν αργότερα.

Αναφερόμαστε στα προβλήματα που σκάνε με την έναρξη της χρονιάς, κάθε χρόνο και στο Δήμο μας,  παρά τις διαβεβαιώσεις των αρχόντων.

Κλειστό μέχρι νεοτέρας το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα -27.03.2023

-Να θυμηθούμε  σχολεία που αναγκάστηκαν να κλείσουν  γιατί έπεφταν σοβάδες!

-Να αναφερθούμε στο 4οδημοτικό σχολείο -Χαραλαμπόπουλου- που δεν έχει τίποτα ξεκινήσει ακόμη και για 5η χρονιά τα παιδιά θα μεταφέρονται με τα πούλμαν στον Καρεά.

Ενώ στο κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς  είναι ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΥΡΩΝΑ, απάντηση δεν παίρνουν.

Άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο 4ο  Δ. Σχολείο,                      παρότι ο Δήμος κρέμασε παραπλανητική μακέτα
  • Σε κτήρια που είναι προβληματικά αν όχι ακατάλληλα.
  • Στα προβλήματα των δημοτικών παιδικών σταθμών που επισημαίνει το σωματείο των εργαζομένων στο Δήμο, παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής.

  • Ή σε αυτά που αναφέρεται ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη».  Διαβάστε ΕΔΩ: https://www.sylimvrioti.gr/apofaseis-gs-ds/apofaseis-ds-pros-meli

Εμείς να ευχηθούμε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καλή  χρονιά!

Να πάνε όλα καλά!

Και καλούς αποτελεσματικούς αγώνες όταν χρειασθεί!

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.