Αλέξης Σωτηρόπουλος – Το πρώτο βήμα έγινε

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το πρώτο βήμα έγινε !!!
Η παράταξή μας είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που θα καθορίσουν την πορεία της πόλης μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Είναι η δικαίωση της υπομονής και κυρίως της επιμονής και προσήλωσης μας στις αρχές και αξίες που εξαγγείλαμε και υπηρετήσαμε με συνέπεια από την ίδρυση της παράταξης μας με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας !!!
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας που μας τίμησαν σ` αυτό το πρώτο βήμα με την ψήφο εμπιστοσύνης τους, καθώς και τους/τις υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, με τους οποίους δώσαμε από κοινού αυτό τον ωραίο αγώνα και με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια που πορευόμαστε μαζί τον δύσκολο δρόμο για να γίνουμε πλειοψηφικό ρεύμα και να αλλάξουμε την πόλη μας. Δεν θα διαψεύσω τις προσδοκίες τους !!!
Απομένει όμως ένα δεύτερο και πιο καθοριστικό βήμα : Η νίκη την προσεχή Κυριακή των δυνάμεων που επιζητούν την πραγματική αλλαγή στον δήμο μας με πολιτικές που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μια προοδευτική και οραματική διοίκηση. Μία πραγματική αλλαγή που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρόσωπα που διοίκησαν στο παρελθόν και πλήγωσαν με τις πολιτικές τους, όντας συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση !!! Και σ` αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει και δεν πρέπει να λείψει κανείς !!!
Την Κυριακή 15/10 όλοι στις κάλπες να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε την περασμένη εβδομάδα !!!
Για μια δημοτική αρχή που θα έχει ως επιδίωξη να ενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου χωρίς χρώματα και κομματικές αγκυλώσεις !!!
Για μια δημοτική αρχή με διοίκηση σύγχρονη, αποτελεσματική, χρήστη και με προοδευτικό όραμα !!!
Για μια δημοτική αρχή που θα συνδυάζει την έντιμη διαχείριση, την διαφάνεια και την αξιοποίηση όλων των ανθρωπίνων και υλικών δυνάμεων με στόχο μια ανθρωποκεντρική πολιτική !!!
Με Δημοτική αρχή την ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ !!!
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !!!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.