12 χρόνια από το θάνατο του Βυρωνιώτη διαδηλωτή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ. Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στις 20 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Πέμπτη,  κατά τη διάρκεια μεγάλης απεργιακής διαδήλωσης ενάντια στα μνημόνια, στο Σύνταγμα έχασε τη ζωή του ο 53χρονος Βυρωνιώτης (γεννημένος στο χωριό ΣΑΠΕΣ Ροδόπης) διαδηλωτής, Δημήτρης Κοτζαρίδης.

Στην  μεγάλη απεργιακή  διαδήλωση και ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη, η αστυνομία έκανε εκτεταμένη ρίψη δακρυγόνων για να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Ο 53χρονος Δημήτρης συμμετείχε στη διαδήλωση με το μπλοκ των οικοδόμων δεν άντεξε, αρχικά αισθάνθηκε δυσφορία και μεταφέρθηκε από συναγωνιστές του στο Ζάππειο όπου έγιναν προσπάθειες να τον συνεφέρουν.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε λίγο αργότερα  από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, “στις 4.45 το απόγευμα προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ άνδρας 53 χρονών χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός, με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών επί πενήντα λεπτά να τον επαναφέρουν, απέβησαν άκαρπες”.

Η κηδεία του Δημήτρη έγινε το Σάββατο  22 Οκτωβρίου 2011 στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Χιλιάδες λαού, φίλοι, γνωστοί και σύντροφοι με συνθήματα και χειροκροτήματα του είπαν το τελευταίο αντίο, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγκίνησης.

Ο Δημήτρης ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία του Βύρωνα για την πολιτική (ΚΚΕ) και συνδικαλιστική του δράση- ήταν αναπληρωτής γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων στον Βύρωνα και στέλεχος του ΠΑΜΕ. Παντρεμένος με την Ελένη και πατέρας δυο κοριτσιών, ήταν αγαπητός και αλληλέγγυος  σε όλους και όλες που τον γνώρισαν.

ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Υ. Γ. Ο Δήμος Βύρωνα μέχρι σήμερα, δεν βρήκε κάποιο τρόπο να τιμήσει τον αγωνιστή, Δημήτρη Κοτζαρίδη, άξιο παιδί του Βύρωνα. 

Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.