ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ. Του Γιώργου Αληθινού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023, με χρονική απόσταση δυόμιση περίπου ωρών, διαβάσαμε δυο ανακοινώσεις της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.).

Στην πρώτη εξ αυτών (13:45) η Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α., ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 24-11-2023, θα πραγματοποιηθεί η “πρώτη εκδήλωση “DYPA Business Partners Awards””, για την ανάδειξη της διαρκούς ενίσχυσης των σχέσεων της με τον κόσμο του “επιχειρείν” και την “αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.”

Ο Διοικητής της Δ.ΥΠ.Α., κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αδώνιδος Γεωργιάδη, θα βραβεύσει τις ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ με το Best Match Award, για την καλύτερη σύζευξη.
  • Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ με το Most Loyal Award, για τη συμμετοχή και στις 22 “Ημέρες Καριέρας” της Δ.ΥΠ.Α. έως σήμερα.
  • MITSIS HOTELS με το Hiring Record Award, για τον μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων σε μία “Ημέρα Καριέρας”.

Με την δεύτερη ανακοίνωση (16:07) δημοσιοποιούνται επισήμως από την Δ.ΥΠ.Α. τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας για τον Οκτώβριο 2023, όπου διαβάζουμε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Οι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. συμπολίτες μας, τον μήνα Οκτώβριο 2023, είναι  900.297 άτομα.
  • Απ’ αυτούς οι 492.597 (ποσοστό 54,7% επί του συνόλου των εγγεγραμμένων), είναι μακροχρόνια άνεργοι, δηλαδή άνεργοι από ένα χρόνο και πάνω.
  • Το 65,6% των εγγεγραμμένων ανέργων, δηλαδή 590.510 άτομα, είναι γυναίκες.
  • Το 77,3% των εγγεγραμμένων ανέργων, δηλαδή 695.998 άτομα, είναι στις ηλικίες από 30 έως 64 ετών.
  • Το 33,7% του συνόλου των εγγεγραμμένων ανέργων, δηλαδή 303.259 άτομα, βρίσκεται στην Περιφέρεια Αττικής και το 20,0%,177, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Από τους 900.297 εγγεγραμμένους ανέργους μόνο οι 118.497 , ποσοστό μόλις13,16%,είναιεπιδοτούμενοι.
  • Το 47,3% του συνόλου των εγγεγραμμένων ανέργων, δηλαδή 425.464 άτομα, είναι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο φόντο της “μαύρης εικόνας” που περιγράφει η δεύτερη ανακοίνωση της Δ.ΥΠ.Α., με βάση τα στοιχεία της ίδιας της Δ.ΥΠ.Α., ποιος εχέφρων πολίτης μπορεί να δικαιολογήσει τους πανηγυρισμούς, του κ. Πρωτοψάλτη και του κ. Γεωργιάδη, της πρώτης ανακοίνωσης;

Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να δικαιολογήσει τους πανηγυρισμούς περί “αποτελεσματικής σύζευξης προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας” στο φόντο των 900.297 εγγεγραμμένων ανέργων (και των πόσων ακόμη μη εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α.);

Ποιος ευαίσθητος, κοινωνικά και απλά ανθρώπινα, συμπολίτης μας μπορεί να συμμετέχει στις “χαρές” των κ.κ. Πρωτοψάλτη και Γεωργιάδη, όταν οι μακροχρόνια άνεργοι είναι 492.597;

Ή όταν από τους  900.297 εγγεγραμμένους ανέργους, μόνο οι 118.497 παίρνουν κάποιο επίδομα (ανεργίας, εποχικό κ.α.);

Για ποιες επιτυχίες, από την διαρκή ενίσχυση των σχέσεων της με τον κόσμο του “επιχειρείν” και την “αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας”, επαίρονται οι κ.κ. Πρωτοψάλτης και Γεωργιάδης;

Δεν έχουμε δει πουθενά συγκεκριμένα στοιχεία ούτε για την καλύτερη σύζευξη του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ούτε για την αποτελεσματικότητα  του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ από την τη συμμετοχή του και στις 22 ‘Ημέρες Καριέρας” της Δ.ΥΠ.Α., ούτε για τον μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων σε μία “Ημέρα Καριέρας” από την MITSIS HOTELS.

Γιατί δεν μας “ανακοινώνει” ο κ. Πρωτοψάλτης πόσες πραγματικές προσλήψεις έχουν γίνει ως αποτέλεσμα της κάθε μιας από τις 22 “Ημέρες Καριέρας”;

Ή πόσους εγγεγραμμένους ανέργους προσέλαβαν, στ’ αλήθεια όμως, οι βραβευόμενες επιχειρήσεις;

Αντί όλων αυτών των απαντήσεων, οι κ.κ. Πρωτοψάλτης και Γεωργιάδης, οργανώνουν φιέστες ή πανηγύρια (πείτε το όπως θέλετε), για να αλληλοεπαινεθούν με τους φίλους τους! Που ξέρεις τι έρχεται; Ας έχουμε και κάποια “καβάντζα”!

Φιέστες , πανηγύρια, απευθείας αναθέσεις, απευθείας συνεργασίες … και λογαριασμό σε κανέναν!

Το μόνο που ξέρουν οι κ.κ. Πρωτοψάλτης και Γεωργιάδης, είναι η υλοποίηση των “εντολών” Πισσαρίδη (τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, που θα έλεγε κι ο  Άδωνις Γεωργιάδης)  για μείωση των επιδομάτων, την αύξηση του χρόνου συνταξιοδότησης, την απορρύθμιση των σχέσεων εργασίας, την αλλαγή της εργατικής νομοθεσίας προς όφελος των επιχειρήσεων, κυρίως των μεγάλων.

Ας προσέχουν όμως! Έχει ο καιρός γυρίσματα!

Ας θυμηθούμε όμως, μπορεί κάπου να το έχει δει ο κ. Γεωργιάδης και να το πει και στον κ. Πρωτοψάλτη, και τον Ηράκλειτο με το “Τα πάντα ρει” του.

Και ξέρετε, όταν το ποτάμι ρέει ορμητικά παρασέρνει όλα τα σάπια κούτσουρα!

Και το τελευταίο. Δεν σας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι όλοι αυτοί, όπως φαίνεται στην πρώτη ανακοίνωση, συνδιαλέγονται μεταξύ τους στην αγγλική γλώσσα;

Αυτοί οι δήθεν πατριώτες, οι δήθεν αρχαιολάτρες, οι δήθεν μορφωμένοι! (Αλήθεια τι έχει γίνει με το πτυχίο του κ. Πρωτοψάλτη; Αναγνωρίστηκε επιτέλους από τον ΔΟΑΤΑΠ;)

Κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα για να προσδώσουν στον εαυτό τους και στις πράξεις τους κύρος! Οι κυρώσεις όμως, διότι κυρώσεις θα υπάρξουν, θα τους “έρθουν” σε άπταιστα ελληνικά!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.