Απόλυση εργαζόμενης από ΟΚ Anytime Markets! Βύρωνα. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας 25/11 11πμ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η εργοδοτική αυθαιρεσία συντρίβει ζωές, μπορούμε να την σταματήσουμε. Άμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης από τα ΟΚ AnytimeMarkets!

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου καλούμε στις 11 π.μ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το “OK! AnytimeMarkets”  (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Βουτζά ).

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου απολύθηκε από τo «OK! AnytimeMarkets» στο Βύρωνα εργαζόμενη μονογονεϊκής οικογένειας, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού!

Αιτία της απόλυσης ουσιαστικά δεν υπάρχει, αφού μέχρι την περασμένη Τετάρτη που έγινε η απόλυση δεν είχε γίνει καμία νύξη στην εργαζόμενη, ούτε είχε γίνει κάποια παρατήρηση ή επίπληξη.

Όπως είναι γνωστό στη συγκεκριμένη αλυσίδα με την επωνυμία «OK Markets» τα καταστήματα είναι ανοιχτά 7 μέρες την εβδομάδα, από το πρωΐ, μέχρι τις 11 μ.μ. Οι εργαζόμενοι απασχολούνται σε καθεστώς πασπαρτού όπως οι ίδιοι λένε, είναι εργαζόμενοι για όλες τις δουλειές και τις ανάγκες της επιχείρησης. Από πόστο σε πόστο, στο ταμείο, στα ράφια, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην καθαριότητα, παντού. Ενώ στο τέλος του μήνα, το συνηθισμένο είναι να παίρνουν  μισθό μέχρι 800 ευρώ κλειστά. Δεν πληρώνονται από τον εργοδότη ούτε υπερωρίες, ούτε αργίες, ούτε νυχτερινά. Υπάρχουν περιπτώσεις που εργαζόμενοι τελειώνουν το ωράριο τους στις 11 το βράδυ και το πρωί στις 6:45 βρίσκονται στο πόστο τους για να ανοίξουν τα καταστήματα.

Καταγγέλλουμε την απόλυση και απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης!

Καλούμε πολίτες, συλλογικότητες, σωματεία και μαζικούς φορείς του Βύρωνα, να σταθούν στο πλευρό της. Δυναμώνουμε τον αγώνα μας απέναντι στην αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική που μας καταδικάζει να ζούμε στην ανέχεια, να δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα σε συνθήκες που καλπάζει η ακρίβεια, να εργαζόμαστε σε σύγχρονες γαλέρες. Είναι η ίδια πολιτική που θρέφει την εργοδοτική ασυδοσία!

Η απολυμένη εργαζόμενη δεν είναι μόνη της! 

Όπλο μας, η αλληλεγγύη μας! Να παρθεί πίσω η απόλυση! 

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου καλούμε στις 11 π.μ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το “OK! AnytimeMarkets” (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Βουτζά).

Πολίτες και συλλογικότητες του Βύρωνα

Πηγή: politistikokentrovirona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.