Νέα «επίθεση» Σούνακ για τα γλυπτά Παρθενώνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Ρίσι Σουνάκ αρνήθηκε ότι είχε «ξεσπάσει» για τη διαμάχη με τα μάρμαρα του Παρθενώνα και δήλωσε ότι δεν μπορούν να επιστραφούν στην Ελλάδα «εκ του νόμου».

Μετά την απρέπεια του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσ Σούνακ, να ακυρώσει τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται πως ο Σούνακ ρίχνει και άλλο «λάδι στην φωτιά».

Ο Σούνακ στρέφει την προσοχή του… αλλού σκόπιμα 

Ο πρώην καγκελάριος των Συντηρητικών, Τζορτζ Όσμπορν, που τώρα είναι πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου, δήλωσε σε podcast του Political Currency ότι προσπαθούσε να βρει τι κρύβεται πίσω από την απόφαση του Σουνάκ να ακυρώσει τη συνάντηση, εξετάζοντας θεωρίες, μεταξύ των οποίων ότι επρόκειτο για μια στρατηγική «νεκρής γάτας» για να αποπροσανατολιστεί από τα προβλήματα της κυβέρνησης γύρω από τη μεταναστευτική πολιτική και μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει τους ψηφοφόρους του «κόκκινου τείχους».

«Τα μάρμαρα δεν μπορούν να επιστραφούν και είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό»

Στο αεροπλάνο για το Cop28, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, δήλωσε ότι «είναι επικεντρωμένος στο να προσφέρει στους πολίτες τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν» και ότι η θέση του για τα μάρμαρα δεν έχει αλλάξει.

«Είναι ξεκάθαρο ότι από νομική άποψη τα μάρμαρα δεν μπορούν να επιστραφούν και είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Νομίζω ότι η ίδια η ιστοσελίδα του Βρετανικού Μουσείου αναφέρει ότι για να «επιστραφούν» (τα γλυπτά) πρέπει ο παραλήπτης να αναγνωρίσει τη νόμιμη ιδιοκτησία της χώρας που δανείζει  και νομίζω ότι οι Έλληνες δεν έχουν υποδείξει ότι είναι με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή πρόθυμοι να το κάνουν αυτό».

«Η άποψή μας και η θέση μας σχετικά με αυτό είναι απολύτως σαφής: τα μάρμαρα αποκτήθηκαν νόμιμα την εποχή εκείνη», κατέληξε.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.