«Πάνω από 5.000 εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία, δεν μπορούν να ελέγξουν όλες τις περιπτώσεις.

Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές, δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν χιλιάδες άτομα, αν τηρούν τους περιοριστικούς όρους αποφυλάκισής τους, με αποτέλεσμα ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τον κ. Καλιακμάνη, πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, πάνω από 5.000 άτομα, κυκλοφορούν ελεύθερα, ενώ δεν παρουσιάζονται, όπως θα έπρεπε στα αστυνομικά τμήματα και συνεχίζοντας την εγκληματική τους δράση.

Ο κ. Καλιακμάνης, αποκαλύπτει στο Dnews ότι, «οι υπηρεσίες, η Ελληνική Αστυνομία και η Εισαγγελία, δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν όλες αυτές τις υποθέσεις. Οπότε εκ των πραγμάτων, πολλοί έχουν παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους και δεν τους αναζητεί κανείς. Ούτε η εισαγγελία, ούτε η αστυνομία, μπορούν να φέρουν σε πέρας αυτές τις εκκρεμότητες. Ο νόμος, σε πολλές περιπτώσεις, θέτει τους περιοριστικούς όρους, ακόμα και σε κακουργήματα, όταν ας πούμε ο εισαγγελέας παίρνει την απόφαση να μην προφυλακιστεί αυτός που διώκεται, τότε του βάζει περιοριστικούς όρους. Επίσης κάποιοι αποφυλακίζονται εκτίοντας τα 3/5 της ποινής. Για το υπόλοιπο της ποινής υπάρχουν περιοριστικά μέτρα, μεταξύ των οποίων και η παρουσία στα αστυνομικά τμήματα. Άρα, είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός, των ανθρώπων που πρέπει να ελέγχονται».

Όπως αναφέρει ο κ. Καλιακμάνης, την κατάσταση επιδείνωσε η αλλαγή του νόμου, που δεν προβλέπει πλέον αυτόφωρη διαδικασία, για όσους παραβιάζουν τους όρους αποφυλάκισής τους.

«Αυτό που θα πρέπει να αναφέρω είναι ότι το αδίκημα, της μη παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα, δεν είναι πλέον ποινικό. Παλαιά ο κώδικας προέβλεπε σύλληψη για όσους παραβιάζουν τέτοιους όρους. Πλέον ενημερώνεται ο ανακριτής και είναι στη δικαιοδοσία ανακριτή, να εκδώσει ένταλμα σύλληψης ή όχι. Έτσι και στις περιπτώσεις που η αστυνομία ενημερώνει για κάποιες  περιπτώσεις τον εισαγγελέα, οι ανακριτικές αρχές δεν απαντούν ποτέ ή κάνουν τρεις και τέσσερις μήνες να απαντήσουν».

Ο κ. Καλιακμάνης, επισημαίνει ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους κυκλοφορούν ελεύθεροι, συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση:

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί, έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται έξω και συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση. Γιατί όταν κάποιος δεν παρουσιάζεται στο τμήμα, όπως οφείλει, δεν το κάνει για πλάκα, το κάνει γιατί σίγουρα συνεχίζει την εγκληματική του δράση. Αλλιώς δεν έχει κάποιο λόγο να μην παρουσιάζεται. Φανταστείτε ότι μόνο στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, πρέπει να παρουσιάζονται κάθε μήνα, πάνω από 1.000 άτομα. Στην Αθήνα, είναι 10.000 άτομα και από αυτούς οι μισοί, γύρω στους 5.000 δεν παρουσιάζονται. Η αστυνομία δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει όλους αυτούς τους ανθρώπους, θα πρέπει να ενισχυθούν με νέους αστυνομικούς, τα τμήματα ασφαλείας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ακόμα και σε περιπτώσεις που η αστυνομία ενημερώνει, οι εισαγγελικές αρχές αργούν πολύ να απαντήσουν, ή δεν απαντούν ποτέ», καταλήγει.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.