Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» ειδικής εφαρμογής AI στο gov.gr

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σύσκεψη σήμερα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προσθήκη νέας ειδικής εφαρμογής AI στο gov.gr.

Συγκεκριμένα η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την προσθήκη νέας ειδικής εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο gov.gr, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ψηφιακός Βοηθός του gov.gr θα βοηθάει τους πολίτες να αξιοποιούν τον πλούτο υπηρεσιών του Δημοσίου

«Ο ψηφιακός βοηθός έρχεται με χρήση τεχνητής νοημοσύνης να βοηθήσει τους πολίτες να βρουν αυτό το οποίο ψάχνουν και βρίσκεται κάπου ανάμεσα στις 1602 ψηφιακές υπηρεσίες του gov.gr ή στις 3.200 περίπου διαδικασίες του ΜΙΤΟΣ, της επίσημης βάσης διαδικασιών του ελληνικού Δημοσίου» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 για την πλατφόρμα που εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δημόσιο.

Ερχεται ο «ψηφιακός βοηθός» για υπηρεσίες του Δημοσίου

«Είναι ούτως η άλλως τέτοια η φύση της τεχνητής νοημοσύνης που βελτιώνεται με τη χρήση της. Δηλαδή, θέλω να κάνω κάτι στη δημόσια διοίκηση, πιθανώς δεν γνωρίζω ούτε καν ακριβώς πώς αυτό αναφέρεται ως επίσημη ορολογία, γράφω σε φυσική γλώσσα, θέλω για παράδειγμα, να κάνω αλλαγή επιθέτου, ό,τι υπάρχει ως διαδικασία στο gov.gr μπορεί να το βρει» περιέγραψε ο υπουργός.

Αμέσως μετά την παρουσίαση της πλατφόρμας και στους δημοσιογράφους του υπουργείου, θα ανεβεί στο διαδίκτυο, σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου και θα γίνουν αναλόγως οι απαραίτητες διορθώσεις έχοντας φανεί στην πράξη πώς δουλεύει και πού απαντά σωστά.

H πρώτη εμφάνιση της τεχνητής νοημοσύνης στο δημόσιο είναι γεγονός

«Αλλά είναι σίγουρα η πρώτη επίσημη εισαγωγή διαδικασίας τεχνητής νοημοσύνης στο ελληνικό δημόσιο. (…) Υπήρχε τεχνητή νοημοσύνη στη ζωή μας, αλλά η αλήθεια είναι πως αρχίσαμε να ασχολούμαστε μαζί της εδώ και ένα χρόνο ακριβώς, όταν βγήκε το ChatGPT, ο πιο γνωστός τρόπος αλληλεπίδρασης.

Τεχνητή νοημοσύνη ήταν και το Google, αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης είχε από κάτω και το δουλεύαμε τόσα χρόνια. Αλλά όντως αυτή η ραγδαιότητα για να μην πω βιαιότητα, προέκυψε μετά το ChatGPT, όταν καταλάβαμε πως μια μηχανή τελικά μπορεί να απαντήσει ως άνθρωπος και να έχει πιθανώς και πιο γρήγορη απόκριση, όχι πάντα πιο σωστή» ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου.

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.