Δήλωση Χρήστου Βοσκόπουλου για το γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δήλωση απερχόμενου Δημάρχου Χρήστου Βοσκόπουλου σχετικά με την ανανέωση της σύμβασης με την ΠΑΕ Κηφισιά για το γήπεδο ποδοσφαίρου του «Μιχάλης Κρητικόπουλος»

Φίλες και φίλοι,

Ο επερχόμενος Δήμαρχος και η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης μας κατηγορούν ότι ξεπουλάμε την περιουσία της Καισαριανής.

Εμείς θα απαντήσουμε με στοιχεία στα ψέματά τους, παρότι επιχειρήσαν να μας φιμώσουν στο τελευταίο ΔΣ της ΚΕΔΗΚ με θέμα την επέκταση της σύμβασης με την ΠΑΕ Κηφισιά. Αλλά δεν θα τους περάσει ο τραμπουκισμός και το ψέμα.

Μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας μου θα προασπίζομαι το καλό του συνόλου της Καισαριανής. Είμαι ο Δήμαρχος που ξεχρέωσε τον Δήμο από τα χρέη και έφερε έργα ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να καταστρέψει αυτή την τεράστια παρακαταθήκη.

Όταν ανέλαβα πριν από 4 χρόνια, παρέλαβα από τον κύριο Σταμέλο και τη διοίκηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, ένα δημοτικό στάδιο χωρίς άδεια, χωρίς καν ρελέ στους ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Ας πούμε λοιπόν μερικές αλήθειες:

  1. Καμία ομάδα της Καισαριανής δεν χρησιμοποιούσε το γήπεδο ποδοσφαίρου μέχρι που υλοποιήσαμε τα έργα ανακαίνισης και αναστήλωσης, καθώς ήταν σε άθλια κατάσταση.
  2. Η ομάδα της Κηφισιάς έχει δαπανήσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να διαμορφώσει ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο πλέον όντως χαίρονται οι ομάδες της πόλης.
  3. Η ΠΑΕ Κηφισιά χρησιμοποιεί το γήπεδο τα πρωϊνά για προπόνηση κι δύο απογεύματα το μήνα για αγώνες. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το γήπεδο είναι στη διάθεση των τοπικών μας ομάδων.
  4. Τα οφέλη της παρουσίας της ΠΑΕ Κηφισιάς είναι πολλαπλά, καθώς σε κάθε αγώνα οι επισκέπτες αποφέρουν έσοδα στα τοπικά καταστήματα (εστίαση κλπ).
  5. Ο Πρόεδρος της Κηφισιάς είναι ιδιοκτήτης 3 συλλόγων της πόλης μας, οι οποίες ενώθηκαν σε μία ομάδα που λέγεται Αστέρας. Δηλαδή όχι μόνο μας έφτιαξε το γήπεδο αλλά επένδυσε και στις τοπικές ομάδες, οι οποίες εξαιτίας αυτής της επένδυσης είναι επιτέλους σε πορεία ανόδου, μετά από πόσα χρόνια αλήθεια;

Ας μιλήσουμε τώρα με αριθμούς:

  • Για το 2021: Η ΚΕΔΗΚ εισέπραξε από την ΠΑΕ Κηφισιάς€7.620 για την χρήση του γηπέδου για 8αγώνες.

Οι εργασίες που έχει πραγματοποιήσει η ΠΑΕ Κηφισιάς κατέστησαν δυνατή την αδειοδότηση του γηπέδου για την τέλεση των αγώνων επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔΗΚ εισέπραξε επίσης 4.960,00 € από την παραχώρηση του γηπέδου για δύο αγώνες, έναν της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ&έναν της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

  • Για το 2022: Η ΚΕΔΗΚ εισέπραξε από την ΠΑΕ Κηφισιάς συνολικά20.988,00 €, για την χρήση του γηπέδου για 12αγώνες και 24 προπονήσεις.

Από την παραχώρηση του γηπέδου για δύο αγώνες, έναν της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ&έναν της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ,η ΚΕΔΗΚ εισέπραξε €4.960.

  • Για το 2023: Η ΚΕΔΗΚ έχει εισπράξει έως τώρα (χωρίς τα έσοδα του Δεκεμβρίου), από την ΠΑΕ Κηφισιάς€23.436, για τη χρήση του γηπέδου για 6αγώνες &41 προπονήσεις.

Στα έμμεσα οφέλη για τον Δήμο συνολικά πρέπει να αναφερθούν επίσης:

  • Η ΠΑΕ Κηφισιάς έχει απαλλάξει τον Δήμο από τις δαπάνες συντήρησης του γηπέδου (γεωπόνος, επισκευές), ύψους κατάμέσο όρο τα προηγούμενα χρόνια€35.000.
  • Η ΠΑΕ Κηφισιάς κάλυψε το κόστος για την έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη και τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούντο, ύψους €8.000.
  • Η ΠΑΕ Κηφισιάς κάλυψε επίσης το κόστος για την συντήρηση του υποσταθμού ηλεκτρικού ρεύματος του γηπέδουύψους€6.000.
  • Έχει προσφέρει αθλητικό υλικό στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης μας.
  • Η ΠΑΕ Κηφισιάς έχει χρηματοδοτήσει τις εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου της ΝΗΑΡ ΗΣΤ, για να μπορούν τα αθλητικά σωματεία να τον αξιοποιούν σε αγώνες και προπονήσεις.

Με την επέκταση της σύμβασης υπολογίζεται ότι το κέρδος για το Δήμο Καισαριανής θα ανέλθει σε€25.000 – €35.000 ετησίως, ανάλογα με τους αγώνες και τις προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει η ΠΑΕ Κηφισιάς στο γήπεδο. Επιπροσθέτως, ο Δήμος δεν θα κληθεί να καλύψει το ετήσιο κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων (€35.000).

Τα συμπεράσματα δικά σας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.