ΒΥΡΩΝΑΣ: Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αχιλλέα Γεωργούτσου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 29/12/2023 τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δημάρχου Αχιλλέα Γεωργούτσου.

Σε μια λιτή εκδήλωση, τελευταία ημέρα διοίκησης της απερχόμενης δημοτικής αρχής και του δημάρχου κ. Κατωπόδη Γρηγόρη (Άκη),  πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 29/12/2023 τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου δημάρχου Αχιλλέα Γεωργούτσου.

Την  εκδήλωση παρουσίασε η κα Λεμονιά Κλωνάρη, απερχομένη αντιδήμαρχος.

Είσοδος από την οδό Γεωργίου Γεννηματά (πρώην Μυρακτής)

«Οφείλουμε να ανταποδώσουμε την τιμή που αξίζει στον δημοκράτη δήμαρχο, στον ακέραιο άνθρωπο Αχιλλέα Γεωργούτσο ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γεώργιος Πλακίδας….

…Ο  Αχιλλέας Γεωργούτσος εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 1955 και το 1959 και 1963 εξελέγη δήμαρχος Βύρωνα μέχρι την ημέρα τις 21ης Απρίλιου 1967, όπου επιβλήθηκε η χούντα των συνταγματαρχών. Σύμφωνα με τον κ. Πλακίδα αμέσως υπέβαλε την παραίτηση του χωρίς να παζαρέψει τη θέση του και δεν υπηρέτησε ούτε μια ημέρα την χούντα. Ήταν ο δήμαρχος που μεταξύ άλλων έργων δημιούργησε το πρώτο εξατάξιο Γυμνάσιο στο  Βύρωνα, το σημερινό 1ο Γυμνάσιο, Λύκειο Βύρωνα”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο απερχόμενος δήμαρχος  Κατωπόδης Γρήγορης-Άκης- που μεταξύ άλλων ανέφερε  ότι «ανταποκριθήκαμε στο αίτημα  της οικογένειας και πολιτών και αποδίδουμε  την οφειλόμενη τιμή στον Αχιλλέα Γεωργούτσο έστω και αργά» όπως είπε,  και πρόσθεσε  απευθυνόμενος στον νέο δήμαρχο κ. Σωτηρόπουλο «θα έχουμε το χρόνο να τον τιμήσουμε με κάποια εκδήλωση.»

Ο κ. Χριστόπουλος εκ μέρους της οικογένειας αφού ευχαρίστησε τον δήμο Βύρωνα και τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση αναφέρθηκε ότι κύριο μέλημα του δημάρχου Αχιλλέα Γεωργουτσου όταν εκλέχτηκε 6/9/1959 ήταν να δημιουργήσει δημόσιο Γυμνάσιο για τα παιδιά του Βύρωνα. Με χρήματα του Δήμου δημιουργήθηκε το 1ο  εξατάξιο Γυμνάσιο, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν το 1965, μέχρι τότε οι μαθητές του Βύρωνα πήγαιναν στο 7ο  Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γρήγορης Κατωπόδης παρουσία μελών της οικογένειας και φίλων του Αχιλλέα Γεωργούτσου,  παρουσία μελών της οικογένειας και φίλων του Αχιλλέα Γεωργούτσου, στελεχών της απερχόμενης και της νέας δημοτικής αρχής, Αγγέλη Κώστα, Τέγου Θέμη, Καραγιάννη Μιχάλη, απερχόμενων και νέων

δημοτικών συμβούλων Μουντοκαλάκη Βασίλη, Μαυρόπουλου Τάσου, Βαλμά Ηλία, Κιούπη Ιουλία, Κλειάσιος Θανάσης, Τριανταφύλλου Λευτέρης, Παπατζήμας Στέφανος.

Παραβρέθηκαν επίσης ο νέος δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος Αλέξης, ο Μπαντής Μίλτος επικεφαλής της νέας αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο, η Ελένη Βασιλοπούλου περιφερειακή σύμβουλος. Παρών ο  Πάγκαλος Βασίλης πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, ο Βικέτος Νίκος πρώην δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Κωνσταντιλιέρη, ο Βούρτσης Νίκος εκ μέρους της Ένωσης Πολιτών «ΕΝΑΡΓΕΙΑ» και πολίτες που θέλησαν να τιμήσουν τον Αχιλλέα Γεοργούτσο για την προσφορά του στην πόλη.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.