ΒΥΡΩΝΑΣ: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και για πέντε χρόνια θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση -Τρίτη 2 Ιανουαρίου-  του νέου δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε με θέμα ημερήσιας διάταξης  «Εκλογή των μελών του προεδρείου του Δ.Σ και της Δημοτικής Επιτροπής».

 Όλα εξελίχθηκαν όπως αναμένονταν αφού ο αντιδημοκρατικός νόμος καθορίζει με κάθε λεπτομέρεια την εκλογή του Προεδρείου και της δημοτικής επιτροπής.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Αποστολάκης Νεκτάριος που ανακοίνωσε ότι είναι παρών 34 δημοτικοί σύμβουλοι – μια μόνο απουσία- ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή χρονιά και καλή δημιουργική περίοδο, λέγοντας «ότι θα είμαι πρόεδρος για όλους» και  κάλεσε το νέο δήμαρχο κ. Αλέξη Σωτηρόπουλο να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο οποίος  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό για την πόλη μας.

 Στη συνέχεια και κάθ εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου εσωτερικών προχώρησαν στη διαδικασία της εκλογής προεδρείου.

Για Προέδρος του Δ.Σ. προτάθηκε από τον Δήμαρχο ο κ. Αποστολάκης Νεκτάριος και έλαβε 31 ψήφους, 3 αποχές (Γείτονας, Καλύβας, Τζιορτζιώτης)

Για Αντιπρόεδρος προτάθηκε από τον κ. Μπαντή Μίλτο ο Άρης Γώγος, και έλαβε 30 ψήφους 4 αποχές (Γείτονας, Καλύβας, Δεμπόνος, Τζιορτζιώτης)

Για Γραμματέας  προτάθηκε από τον κ. Κατωπόδη ο Τέγος Ευθύμιος (Θέμης) έλαβε 31 ψήφους και 3 αποχές (Γείτονας, Καλύβας, Τζιορτζιώτης)

  Από την συνεδρίαση απουσίαζε η κα Φανουργάκη Αικατερίνη.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελείται από:

Νεκτάριο Αποστολάκη πρόεδρο.

Άρη Γώγο Αντιπρόεδρο

Ευθύμιο (Θέμη) Τέγο Γραμματέα

Στη συνέχεια προχώρησαν στην διαδικασία εκλογής της δημοτικής επιτροπής που αποτελείται από 9 μέλη. Προέδρος της επιτροπής αναλαμβάνει ο Δήμαρχος, ο οποίος και δεν εκλέγεται.

Τα 8 μέλη που εκλέγονται, με ξεχωριστά ψηφοδέλτια,  πέντε είναι από την παράταξη της δημοτικής αρχής και τρία από την αντιπολίτευση

Ο Δήμαρχος πρότεινε για την εκλογή των πέντε συμβούλων από την παράταξη του τους εξής:

Γκανέτσου, Γκαρμπουνόφ, Δεληγιάννη, Τριανταφύλλου, Οικονόμου, Καππάτο, Καρακώστα, Κλειάσιο, Παπαντζίμα, Πέτσα, Στεφανίδη.

Ο κ. Μπαντής πρότεινε από την παράταξη του δυο, τον Ντόβολο Γιώργο και την Σφακιανάκη  Κατερίνα και όχι τρία μέλη που μπορούσε να διεκδικήσει ως παράταξη. Κάτι που χαρακτηρίστηκε ως θετική στάση από τον κ. Κατωπόδη, ενώ ο κ. Γείτονας χαριτολογώντας τόνισε ότι εάν πρότεινε ένα μέλος και όχι δύο ο κ. Μπαντής θα ήταν ακόμη καλύτερα για να μπορούν έτσι να συμμετέχουν και άλλες παρατάξεις, υπονοώντας την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο κ. Δεμπόνος δεν έθεσε υποψηφιότητα, το ίδιο και ο κ. Τζιορτζιώτης που δήλωσε γιατί θα απέχει από την διαδικασία καταγγέλλοντας τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, λέγοντας  ότι είναι υπέρ της απλής ανόθευτης αναλογικής.

Από την διαδικασία και αφού δεν προτάθηκε από τον κ. Μπαντή για μέλος της δημοτικής επιτροπής, αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει η κα Ιουλία Κιούπη.

Εκλέχτηκαν  πέντε από την παράταξη της δημοτικής αρχής: Τριανταφύλλου, Οικονόμου, Καρακώστας, Κλειάσιος, Γκανέτσου. Αναπληρωτής ο Στεφανίδης

Δύο  Ντοβολος και Σφακιανάκη από την παράταξη του κ. Μπαντή

Ένας, ο απερχόμενος δήμαρχος κ.  Κατωπόδης από τη Στάση Βύρωνα

Ο κ. Ντόβολος  και η Σφακιανάκη  έλαβαν 7 ψήφους, πήραν μια ψήφο παραπάνω εκτός της παράταξης τους, παρά την απουσία της κας Ιουλίας Κιούπη.  Μια παραπάνω ψήφο (4) έλαβε και ο κ. Κατωπόδης.

Ο κ. Γείτονας έλαβε 2  ψήφους.

 Τα μέλη της δημοτικής επιτροπής είναι:

Προέδρος ο Δήμαρχος

Τριανταφύλλου, Οικονόμου, Καρακώστας, Κλειάσιος, Γκανέτσου. Αναπληρωτής ο Στεφανίδης (Δ. Αρχή)

Ντόβολος, Σφακιανάκη, Κατωπόδης (αντιπολίτευση).

 Όταν  ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής της δημοτικής επιτροπής ο Δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος κάλεσε όλες τις παρατάξεις που δεν εξέλεξαν κανένα μέλος σύμφωνα με το νόμο να ορίσουν από ένα μέλος τους για να συμμετέχει χωρίς ψήφο με δικαίωμα λόγου, στην επιτροπή.

Σύμφωνα με το Ρεπορτάζ– διότι δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση μέχρι τη ώρα της δημοσίευσης-  η νέα Δημοτική Αρχή αποτελείται:

Δήμαρχος  Αλέξης Σωτηρόπουλος

Αντ/χοι Γκανέτσου, Γκαρμπουνόφ,  Οικονομου, Κλειάσιος, Παπατζήμας. Καρακώστας, Πέτσας,  Τριανταφύλλου.

Γενική Γραμματέας του Δήμου αναλαμβάνει η κα Παπαχελά Νέλλη , ήταν Γραμματέας στο Δήμο Νίκαιας -Ρέντη από το 2019 μέχρι πρόσφατα και διετέλεσε  δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων 2011-2019, πρόεδρος του Δ. Σ και αντιδήμαρχος επι δημαρχίας Γ.Καμίνη.

 Προέδρος στη δημοτική επιχείρηση(ΔΕΑΔΒ Α.Ε) ο κ. Καππάτος

Ενώ θα οριστούν εντεταλμένοι σύμβουλοι σε διάφορους τομείς.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.