Ειδικός της τεχνολογίας προειδοποιεί ότι το 2024 θα σημειωθεί «έκρηξη κυβερνοεγκλήματος που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αυτή τη στιγμή 27 κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αντικαθιστούν ανθρώπινες αρμοδιότητες με συστήματα που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη.

Ο Shawn Henry, ο επικεφαλής ασφαλείας της CrowdStrike (ηγέτιδα εταιρεία στην κυβερνοασφάλεια) και τέως αναπληρωτής διευθυντής του FBI μοιράστηκε πρόσφατα τις ανησυχίες του για τη δυνατότητα που έχουν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου να
προσπεράσουν την κυβερνοασφάλεια, να διαδώσουν παραπληροφόρηση ή να διεισδύσουν σε εταιρικά δίκτυα με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτή τη στιγμή, 27 τμήματα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν αναπτύξει την τεχνητή νοημοσύνη με κάποιο τρόπο, αλλά και πολλές πολιτείες. Στο Τέξας, για παράδειγμα, πάνω από το 1/3 των υπηρεσιών της πολιτείας έχουν αναθέσει βασικά καθήκοντα στην τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε ερωτήσεις των πολιτών σχετικά με τα επιδόματα ανεργίας.

Το Οχάιο, η Γιούτα και άλλες πολιτείες αναπτύσσουν επίσης τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Οι αξιωματούχοι στον εργασιακό τομέα του Οχάιο έχουν αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη για να προβλέψουν την απάτη στις αξιώσεις ασφάλισης ανεργίας και η Γιούτα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παρακολούθηση των ζώων.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει απαριθμήσει 37 τρέχοντες ρόλους τεχνητής νοημοσύνης στον ιστότοπό του, συμπεριλαμβανομένης της deepfake ανίχνευσης, των αναλύσεων συμπεριφοράς για διαδικτυακές έρευνες και των αυτοματοποιημένων αξιολογήσεων
ζημιών.

Με την τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύσσεται σε τόσους πολλούς τομείς της κυβέρνησης και των δημόσιων υπηρεσιών, οι ειδικοί φοβούνται για μεροληψία, απώλεια ελέγχου της τεχνολογίας ή παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής.

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία για όλους», είπε ο Henry στο CBS Mornings. «Το AI έχει πραγματικά τοποθετήσει αυτό το εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο στα χέρια του μέσου ανθρώπου και τον έχει κάνει απίστευτα πιο ικανό».

Ένα παράδειγμα, σύμφωνα με τον Henry, είναι η δημιουργία ήχου και βίντεο που δημιουργείται από AI που είναι απίστευτα ρεαλιστικά και που κάνουν τους ανθρώπους βλέποντάς τα να πιστεύουν ότι είναι αλήθεια , ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά κατασκευάσματα – συχνά από μια ξένη κυβέρνηση.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο διευθυντής του FBI Chris Wray προειδοποίησε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι αυτή τη στιγμή πιο επικίνδυνη αφού μπορεί να βοηθήσει τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου χαμηλού επιπέδου να ανέβουν επίπεδο και σύντομα θα δώσει στους πιο έμπειρους κυβερνοεγκληματίες μια άνευ προηγουμένου ώθηση, καθιστώντας τους πιο επικίνδυνους από ποτέ.

Οι ισχυροί πολιτικοί αντίπαλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για παραπληροφόρηση προκειμένου να υπονομεύσουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και να επιτύχουν άλλους στόχους εξωτερικής πολιτικής, ισχυρίζονται ειδικοί στον κυβερνοχώρο.

«Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί με πληροφορίες που προέρχονται από άγνωστες πηγές στο Διαδίκτυο, καθώς θα μπορούσαμε να πέσουμε θύματα παραπλάνησης ή υποκλοπής των προσωπικών μας στοιχείων», είπε ο Henry στη daily mail.

«Πρέπει να επαληθεύσετε από πού προήλθαν, ποιος λέει τις ιστορίες, ποιο είναι το κίνητρό του μέσω πολλαπλών πηγών», συστήνει, συμπληρώνοντας πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί οι άνθρωποι, όταν χρησιμοποιούν βίντεο, έχουν στη διάθεσή τους μόνο 15 ή 20 δευτερόλεπτα, δεν έχουν το χρόνο ή συχνά δεν κάνουν προσπάθεια να αναζητήσουν αυτά τα δεδομένα και αυτό είναι πρόβλημα.

Ωστόσο, ένα σημαντικό εμπόδιο στη χρήση ΑΙ είναι ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες πρέπει να ακολουθούν έναν υψηλό πήχη για την ασφάλεια της τεχνολογίας.

«Δεδομένης της ευθύνης τους να υποστηρίζουν το κοινό με δίκαιο τρόπο, οι δημόσιοι οργανισμοί και υπηρεσίες υποχρεώνονται να εφαρμόζουν υψηλά πρότυπα κατά την υιοθέτηση τεχνητής νοημοσύνης όπως η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια, η ηθική και η
δικαιοσύνη», δήλωσε εκπρόσωπος της συμβουλευτικής εταιρείας επιχειρήσεων Deloitte.

«Μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις, πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες καταβάλλουν ισχυρές προσπάθειες να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης ενώ περιηγούνται προσεκτικά σε αυτόν τον λαβύρινθο νομικών και ηθικών κριτηρίων».

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.