ΒΥΡΩΝΑΣ: Νέα απόπειρα για την έξωση της ηλικιωμένης γυναίκας, σήμερα το πρωί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Άμεση ήταν και σήμερα η παρέμβαση των κάτοικων και η έξωση δεν έγινε πράξη

Δεν τα κατάφεραν όμως, χάρις στην άμεση αντίδραση των κατοίκων

 Έξωση επιχειρήθηκε και σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου σε κατοικία στο Βύρωνα σε ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών μετά τον πλειστηριασμό της κατοικίας της για χρέος 15.000 ευρώ. Είχε επιχειρηθεί  έξωση και στις 15 /12 αλλά απετράπη από την παρέμβαση των αλληλέγγυων.

 Δικαστικός επιμελητής  με την συνδρομή δυο αστυνομικών, επιχείρησαν σήμερα το πρωί,  να επιβάλουν την έξωση ηλικιωμένης γυναίκας. Άλλαξαν αρχικά την κλειδαριά στην είσοδο του σπιτιού στην οδό  Μικράς Ασίας προκειμένου να κάνουν πράξη την εκτέλεση της έξωσης.

Την ώρα εκείνη η ηλικιωμένη γυναίκα απουσίαζε από το σπίτι, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους γείτονες που άρχισαν να φωνάζουν εναντίον τους και να συγκεντρώνονται μπροστά στο σπίτι.

 Στη συνέχεια, μέσα σε λίγα λεπτά συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι, έγινε άνω κάτω η γειτονιά και αναγκάστηκαν να φύγουν αφήνοντας πίσω τα κλειδιά.

 Πρόκειται για μια συνεχή προσπάθεια -δεύτερη φορά-  για να γίνει πράξη η έξωση της ηλικιωμένης, με την συνδρομή της αστυνομίας.

Η άμεση αντίσταση των γειτόνων, των αλληλέγγυων απέτρεψε και σήμερα για δεύτερη φορά την έξωση.  Η  άρνηση της ηλικιωμένης να παραδώσει το σπίτι της στα αρπακτικά, οι συνεχείς δράσεις των αλληλέγγυων και των γειτόνων  έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν μέχρι σήμερα να της πάρουν το σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει απόφαση αναστολής της εκτέλεσης του πλειστηριασμού μέχρι 20/02/2024  αλλά αυτό δεν σταμάτησε κράτος και fund από το να επιθυμούν να πετάξουν την γυναίκα στο δρόμο.

Η αντίσταση και ο αγώνας είναι διαρκής για να μην πάει κανένα σπίτι στα αρπακτικά κοράκια.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.