Σωμ. Εργαζ. Δήμου Βύρωνα: Μεταφορά των γραφείων των παιδικών σταθμών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βύρωνας 22/2/24

Όπως έχει κοινοποιηθεί τα γραφεία όπου στεγάζεται η Διοίκηση των Βρεφικών- Παιδικών Σταθμών του Δήμου θα μεταφερθούν και θα συστεγασθούν στο χώρο, όπου φιλοξενούνται οι υπηρεσίες Παιδείας και Πολιτισμού. Αυτό όπως είναι ευνόητο σημαίνει τη σύμπτυξη των δύο υπηρεσιών στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα (τετραγωνικά) του χώρου.

Θεωρούμε ότι ο εργασιακός χώρος οφείλει να έχει ανθρώπινο χαρακτήρα και το «στρίμωγμα» υπαλλήλων μόνο και μόνο στη βάση της εξοικονόμησης χρηματικών πόρων, εφόσον θα ξενοικιαστεί ο χώρος όπου στεγάζονται τα Κεντρικά γραφεία των Βρεφικών- Παιδικών σταθμών αποτελεί εργασιακή υποβάθμιση. Μάλιστα, αναφέρθηκε από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού ότι θα αξιοποιηθεί ως χώρος γραφείου ακόμα κι ένας πολύ μικρός χώρος, που η μόνη του αποδεκτή χρήση θα ήταν ως χώρος φύλαξης λίγων πραγμάτων (ενδεικτικά αρχείων ή καθαριστικών- μικρό αποθηκάκι).

Σημειωτέον ότι η Διεύθυνση των Βρεφικών- Παιδικών Σταθμών  υποδέχεται γονείς, όπου χρειάζεται πολλές φορές να έχουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τη διευθύντρια ή την προϊσταμένη παιδαγωγικού ή με τη ψυχολόγο, καθώς συζητιούνται θέματα που περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των παιδιών (παιδιά με διαγνώσεις από αναπτυξιολόγο- διαγνωστικά κέντρα, συζήτηση γύρω από την καλύτερη μεθόδευση αντιμετώπισης προβλημάτων που σχετίζονται με τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά τους, με προβλήματα που χρήζουν συνεργασίας και αντιμετώπισης από κοινού μεταξύ οικογένειας, διοίκησης σταθμών και παιδικού σταθμού φιλοξενίας κ.τ.λ.). Όλα αυτά τα ζητήματα χρήζουν ιδιαίτερης ευαισθησίας και πρέπει να γίνονται σε χώρους όπου θα υπήρχε μια σχετική «απομόνωση».

Από κτηριακής άποψης, ο ήδη υπάρχων χώρος των υπηρεσιών παιδείας και πολιτισμού, είναι ένας χώρος, ο οποίος στεγάζεται φαινομενικά σε διαμορφωμένο χώρο ταράτσας ή ορόφου γκαράζ που τροποποιήθηκε στον 6 ο όροφο του κτηρίου. Οι υπόλοιποι 5 όροφοι αποτελούν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (garage), με ό,τι αυτό συνεπάγεται από άποψη επικινδυνότητας σε περίπτωση έκρηξης, πυρκαγιάς κ.τ.λ. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας κατά πόσο τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και ανησυχούμε για τους συναδέλφους των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών (παιδείας- πολιτισμού, υπαλλήλου από το Ντάνκαν, καθαρίστριας του χώρου), αλλά και για τους συναδέλφους που θα μεταφερθούν από τα κεντρικά γραφεία των βρεφικών- παιδικών σταθμών. Επίσης διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα εξής ζητήματα: α) Υπάρχει εξ αρχής αρχιτεκτονική μελέτη για τα γραφεία; β) Υπάρχει ενδεχομένως αλλαγή χρήσης σε σχέση με την αρχική μελέτη με αίτηση στην πολεοδομία; γ) Υπάρχει μηχανολογική μελέτη; δ) Υπάρχει στατική μελέτη (εφόσον χρειάζεται); δ) Το κτήριο πληροί τις προϋποθέσεις της κατηγορίας του ενεργειακού κανονισμού στον οποίο εντάσσεται;

Πάγιο αίτημα του σωματείου μας είναι οι συνθήκες εργασίας των συναδέλφων σε όλες τις διευθύνσεις του Δήμου να είναι στο πλαίσιο των όρων υγείας και ασφάλειας και να βελτιώνονται προς το καλύτερο.

Καταγγέλλουμε τη στάση αυτή της δημοτικής αρχής, η οποία με αποκλειστικό γνώμονα την εξοικονόμηση πόρων βρίσκει εύκολες λύσεις χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των υπαλλήλων του. Κι ενώ επιθυμούμε την αναβάθμιση των τόσων υποβαθμισμένων υπηρεσιών του Δήμου, βλέπουμε ήδη να μεθοδεύεται μια νέα υποβάθμιση.

 Το Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.