Ο Δήμαρχος Καισαριανής σε ενημερωτική συγκέντρωση στο Σκοπευτήριο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

26-2-2024

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε ενεργά στην  πρώτη ανοιχτή συζήτηση ενημέρωσης με ομιλητή το Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Σκοπευτηρίου το περασμένο Σάββατο.

Αρχικά ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη γενική πολιτική που δημιουργεί το σύνολο των προβλημάτων που έχουν σχέση με την τοπική διοίκηση. Συγκεκριμένα τόνισε την υποχρηματοδότηση των Δήμων και ανέφερε πως «θα πρέπει να δίνονται στην τοπική διοίκηση πρώτου βαθμού (δήμους) και δευτέρου βαθμού (περιφέρειες) 8 δις περίπου, δίνονται μόνο 2,2 δις». Αντίστοιχα, ενημέρωσε πως στο Δήμο Καισαριανής δίνονται 3,2 εκ. ευρώ, ενώ θα έπρεπε να δίνονται πάνω από 10 εκ. ευρώ. Αυτή η μεγάλη διαφορά περιορίζει σημαντικά τα έργα και τις δράσεις του δήμου για να εξυπηρετήσει τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας.

Σχετικά με το μεγάλο προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού, υπενθύμισε πως σήμερα απαγορεύονται οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «στο Δήμο υπάρχουν πάνω από 150 κενά στο οργανόγραμμα και πως μέσα στο 2024 θα συνταξιοδοτηθούν 21 εργαζόμενοι».

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής είναι, όπως είπε εισηγητικά ο Δήμαρχος, να μη μπορεί να εξυπηρετηθεί η πόλη σε σειρά αναγκών του λαού της (απορρίμματα, στα σχολεία από φύλακες έως σχολικές καθαρίστριες, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τις κοινωνικές υπηρεσίες). Όλα αυτά τα ζητήματα ενημέρωσε πως τέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή στα σώματα της τοπικής διοίκησης, όπως τη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Αττικής και στις συναντήσεις με την Περιφέρεια και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο. Για την τελευταία ενημέρωσε πως η αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, έλαβε τη γνωστή κυβερνητική θέση ότι «αυτή είναι η χρηματοδότηση και δεν περισσεύουν ποσά», ενώ σχολίασε πως «περισσεύουν για να στέλνουμε φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα, εξοπλισμό στην Ουκρανία, για τις επιδοτήσεις των επιχειρηματιών» και συνέχισε ενημερώνοντας πως «θέσαμε και άλλα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα σχολεία και πήραμε κάποιες υποσχέσεις για τη συντήρηση των σχολείων που λόγω παλαιότητας χρειάζονται αναγκαίες παρεμβάσεις».

Έπειτα, πέραν της κεντρικής πολιτικής «που παίρνει από τους πολλούς – τον προϋπολογισμό κατά 95% τον πληρώνουν τα λαϊκά στρώματα από άμεση και έμμεση φορολογία» αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία παρέλαβε τη Δήμο η νέα Δημοτική Αρχή, αναδεικνύοντας τις ευθύνες της απερχόμενης στη διαχείριση. Ενημέρωσε πως «τα χρέη του Δήμου πλησιάζουν τα δυο εκατ., ενώ εμείς φεύγοντας από τη διοίκηση το 2019 είχαμε παραδώσει ταμείο 1 εκ. και γύρω στα 350 χιλ. ευρώ τρέχοντα χρέη».

Η κατάσταση αυτή αντανακλάται σε προβλήματα όπως τις παιδικές χαρές που έκλεισαν λόγω επικινδυνότητας και έλλειψης συντήρησης τα προηγούμενα χρόνια, στην καθαριότητα.

Στο «γνωστό τροπάριο της κυβέρνησης ότι «αυτή είναι η κατάσταση και δεν μπορεί να γίνει κάτι» διαμήνυσε ότι «δε θα καθίσουμε καλά, δεν είμαστε καλά παιδιά για αυτούς που διοικούν» αλλά «θέλουμε να απαιτούμε και να κάνουμε φασαρία με τη δύναμη του λαού της πόλης».

Σε αυτή την κατεύθυνση ενημέρωσε πως πραγματοποιείται από τη Δημοτική Αρχή πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους, τους φορείς της πόλης, συγκεντρώσεις σε όλες τις γειτονιές  και καλεί ως κορύφωση «στις 30 Μάρτη να διαδηλώσουμε μέσα στην πόλη αυτή την ανάγκη και απαίτηση, να πούμε σε αυτούς που έχουν την εξουσία ότι η πόλη έχει φωνή και μάλιστα αυτή η φωνή είναι δυνατή».

«Αυτήν την προσπάθεια επιδιώκουμε να μην την κάνει μόνο ο δήμος ο δικός μας αλλά και άλλοι δήμοι, που θέλουν να απαιτήσουν» και αναφέρθηκε στην κοινή ανακοίνωση των 6 Δήμων, με αφορμή την απαράδεκτη απόπειρα διακοπής ρεύματος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, εν ώρα λειτουργίας επειδή υπήρχε χρέος από το Σεπτέμβρη.

Αναφέρθηκε στην εξέλιξη των έργων:

-της Πλατείας

-της ανάπλασης του Σκοπευτηρίου

και στο σοβαρό συγκοινωνιακό πρόβλημα που υπάρχει λόγω έργων όπως του μετρό.

Τέλος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους  σε «συμμετοχή και συμπαράσταση ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου ακολούθησαν υποβολή ερωτήσεων από τους παριστάμενους αλλά και πλούσιος διάλογος για τα προβλήματα που απασχολούν το λαό της πόλης.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.