ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΡΙΤΗ 26-3-2024

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Σας καλωσορίζουμε στην σημερινή συνέντευξη τύπου, είμαστε ανοικτοί στην ενημέρωση και για την μεταξύ μας επικοινωνία.

ΠOIΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από σημαντικά γεγονότα που επηρεάζουν την ζωή των λαϊκών στρωμάτων. Συνεχίζεται με ένταση η αντιλαϊκή επίθεση, η ακρίβεια τσακίζει το λαϊκό εισόδημα, προώθηση των ιδιωτικών πανεπιστημίων και απαξίωση του δημοσίου, ιδιωτικοποίηση παραπέρα της υγείας με τις  επί πληρωμή ιατρικές πράξεις το απόγευμα, την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς.

Ταυτόχρονα έχουμε την ανάπτυξη σημαντικών αγώνων της εργατικής τάξης , της Αγροτιάς , της νεολαίας των υγειονομικών, των εργατών της ΛΑΡΚΟ και άλλων κλάδων.

  • Σας είναι ήδη γνωστό ότι Δήμος Καισαριανής παίρνει μια μεγάλη πρωτοβουλία για τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν όλους τους δήμους και τον δικό μας ιδιαίτερα.
  • Το σύνθημα μας η «ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ» βγαίνουμε στον δρόμο για τα δίκαια αιτήματα μας. Προχωράμε το Σάββατο 30 ΜΑΡΤΗ στις 12 το Μεσημέρι σε κινητοποίηση – πορεία στην Εθνικής Αντιστάσεως και συγκέντρωση στον Αγ. ΝΙΚΟΛΑΟ. Είναι η κατάληξη

Δηλώνουμε σαν δημοτική αρχή της Καισαριανής

  • Αρνούμαστε να γίνουμε το ¨μακρύ χέρι¨ της κυβερνητικής πολιτικής και να βάλουμε περισσότερα χαράτσια στον λαό
  • Αρνούμαστε να συγκαλύψουμε την τραγική κατάσταση που επικρατεί και τα προβλήματα που αθροίζονται χρόνο με το χρόνο με ευθύνη της κυβέρνησης και της προηγούμενης δημοτικής αρχής
  • Τα σοβαρά αυτά προβλήματα πηγάζουν από την  πολιτικήτης σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων και ακουμπάνε με ένταση κάθε πτυχή της ζωής και των δικαιωμάτων του λαού της πόλης
  • Οι κατευθύνσεις όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά είναι η αύξηση της τοπικής φορολογίας και η ανταποδοτικότητα, για να αντικαταστήσουν την κρατική χρηματοδότηση που βρίσκεται σε εξευτελιστικά επίπεδα. Είναι η εμπορευματοποίηση κάθε παροχής προς το δημότη. Είναι το ξεπούλημα και η ιδιωτικοποίηση της λαϊκής περιουσίας. Είναι η επικράτηση της φτηνής, προσωρινής εργασίας σε όλες τις δημοτικές δομές και υπηρεσίες.

 

  • Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η με νόμο υποχρέωση των οικονομικών υπηρεσιών των Δήμων να προχωρούν σε δεσμεύσεις λογαριασμών και  κατασχέσεις για πάνω από 50 ευρώ χρέος προς το Δήμο, ακόμα και σε πλειστηριασμούς κατοικιών για οφειλές πάνω από 500ευρώ.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη για το ποιους βάζει στο στόχαστρο αυτό το κυνηγητό! Στον δήμο μας τον Δεκέμβρη του 2023 σε σύνολο 620 περίπου κατασχέσεων από 500€ και πάνω (το60%) αφορούν οφειλή έως 1000€,  (το95%) οφειλές έως 10.000 €, ενώ (το 1,5%) πρόκειται για ποσά μεγαλύτερα των 50.000€.

  • Το πρώτο μεγάλο ζήτημα είναι η οικονομική κατάσταση των δήμων και η κρατική χρηματοδότηση. Οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι, που αποτελούν τη βασική πηγή κρατικής χρηματοδότησης, δεν συμβαδίζουν ούτε ακόμα με τις προβλέψεις του νόμου 3852/2010/Καλλικράτης. Κατ’ εκτίμηση, από τα κρατικά έσοδα που εισπράττονται για αυτό το σκοπό, στην τοπική διοίκηση θα έπρεπε να δίνονται κάθε χρόνο περίπου 8,5 δις. Αντ’ αυτού δίνονται περίπου 2,2 δις, ένα ποσό που καθορίστηκε λίγο –πολύ το 2013 – μέσα στην κρίση, αυθαίρετα, ως το ελάχιστο ποσό λειτουργίας των ΟΤΑ.

Ότι δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια για να καλυφθούν όπως – όπως οι επιπτώσεις της πανδημίας και οι τεράστιες αυξήσεις σε ρεύμα καύσιμα και λοιπά αγαθά και υπηρεσίες, αφορούσαν έκτακτες επιχορηγήσεις που δεν έχουν μόνιμο χαρακτήρα.  Για το 2024 καμιά αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης δεν έχει στην ουσία εξαγγελθεί.

  • Την ίδια στιγμή που δεν αποδίδονται και αυτά ακόμα που προβλέπονται από τους νόμους δίνονται καινούργιες αρμοδιότητες χωρίς τους αντίστοιχους πόρους (πχ περίθαλψη των ζώων, ακόμα περισσότερες ευθύνες στην Πολιτική Προστασία, πλήθος κοινωνικών δομών …).

Στον δήμο της ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ δίνονται ετήσια περίπου 3.200.000 ευρώ από τους ΚΑΠ, όταν μόνο το κόστος μισθοδοσίας ξεπερνά πια τα 6,5 εκ, και ενώ θα έπρεπε να δίνονται πάνω από 10 εκατομμύρια.

Αυτοί που καλύπτουν όπως καταλαβαίνεται τη διαφορά είναι οι δημότες που μέσω της τοπικής φορολογίας καλούνται να συμβάλλουν πάνω από 4.5 εκ ευρώ.

  • Μόνο για το κόστος της αποκομιδές των απορριμμάτων και της κατ’ επίφαση ανακύκλωσης, πληρώθηκαν στον ΕΣΔΝΑ για το 2023, 428,85 ευρώ. Αποτυπώνοντας μια αύξηση πάνω από 26% μέσα σε 5 χρόνια! (το 2018  πληρώθηκαν 501.902,40 ευρώ).
  • Την ίδια ώρα επιβάλλεται το απαράδεκτο χαράτσι που ονομάζεται Τέλος Ταφής, που είναι στην ουσία ένα περιβαλλοντικό πρόστιμο της ΕΕ, φτιαγμένο για να ταΐσει ακόμα περισσότερο τα μονοπώλια που λυμαίνονται τον τομέα της “Πράσινης” δήθεν, διαχείρισης των απορριμμάτων. Μόνο για το 2024 καλείται ο Δήμος μας να αποδώσει περίπου 200.000 ευρώ για το Τέλος, εκτοξεύοντας το κόστος αποκομιδής σε πάνω από το 55% αυτού που πλήρωνε πριν από 5 χρόνια, ενώ αυτό αναμένεται να αυξάνεται προοδευτικά από 20 ευρώ τον τόνο το 2021 έως τα 55ευρώ τον τόνο το 2027! Καταλαβαίνεται τι θα σημάνει αυτό…
  • Εμείς απέναντι σε αυτόν τον προδιαγεγραμμένο στραγγαλισμό αρνούμαστε να αυξήσουμε την τοπική φορολογία στα λαϊκά στρώματα και δεν πρόκειται να κάνουμε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη που βαραίνουν τις λαϊκές κατοικίες της πόλης. Προχωράμε ωστόσο σε αύξηση των κατηγοριών που αφορούν Σούπερ Μάρκετ, Τράπεζες, μεγάλες επιχειρήσεις που κερδοσκόπησαν στην πλάτη του λαού το προηγούμενο διάστημα και οφείλουν να συμβάλλουν περισσότερο .
  • Αντίθετα προχωράμε σε μια σειρά μέτρα, όπως η κατάργηση των τροφείων από τη νέα σχολική χρονιά και η μείωση των τελών σε κατηγορίες επαγγελματιών της πόλης για χρήση κοινόχρηστων χώρων.
  • Επιπλέον εμπόδιο στην προσπάθειά μας να ανακουφίσουμε οικονομικά τους δημότες μας και να προσφέρουμε περισσότερα από όσα δικαιούνται, είναι το γεγονός ότι ο Δήμος μας είναι στη δυσάρεστη θέση να βρίσκεται αντιμέτωπος και με ένα δυσθεώρητο για το μέγεθός του χρέος που οφείλεται ανάμεσα στα άλλα και στην διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, “εκλεκτής” του πολιτικού κατεστημένου, που φεύγοντας

άφησε χρέη και οφειλές που πρέπει να αποδοθούν  πάνω από 1.950.000 ευρώ, όταν το ταμειακό διαθέσιμο του Δήμου δεν ξεπερνούσε την ίδια περίοδο TA

Να θυμηθούμε επειδή ήμασταν η προηγουμένη δημοτική αρχή είχαμε αφήσει 1 εκ ευρώ στο ταμείο με τρέχοντα χρέη 350.000 ευρώ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Άλλο τεράστιο θέμα είναι η έλλειψη εργαζόμενων σε όλες τι υπηρεσίες από την καθαριότητα , το πράσινο, τα τεχνικά συνεργεία , την τεχνική υπηρεσία τις κοινωνικές δομές και αλλού.

Ακόμα και με τα δεδομένα του παλιού Οργανισμού του Δήμου μας, που δεν λάμβανε υπόψη το πλήθος νέων αρμοδιοτήτων αναμένεται ότι ως το 2027 θα έχουμε πάνω από 170 οργανικά κενά.  Όταν για να λειτουργήσει ο δήμος χρειάζονται τουλάχιστον 400 εργαζόμενοι, τον επόμενο χρόνο θα φύγουν με σύνταξη 25 εργαζόμενοι και η αναπλήρωση  του 1/1 γίνεται με ρυθμούς χελώνας. Ένα μέρος τους καλύπτεται από έκτακτους συμβασιούχους, εργαζόμενους και από το πρόγραμμα  55/67.

Η κυβέρνηση αντί να καλύψει τα κενά σε προσωπικό ψήφησε νόμο με το οποίο υποχρεώνει τις δημοτικές αρχές με ποινή να κάνει έφεση σε θετικές δικαστικές αποφάσεις. Ζητάμε εδώ και τώρα την μονιμοποίηση όλων των εργαζόμενων στο δήμο μας.

Οι επιπτώσεις είναι φανερές στην καθαριότητα της πόλης, στο πράσινο που ο δήμος μας έχει σε αφθονία, την αποκατάσταση βλαβών, τις μελέτες για νέα έργα. Όλοι μας μπορούμε να αντιληφθούμε αυτές τις ελλείψεις και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της πόλης μας.

Η Δημοτική Αρχή της Καισαριανής έχει διαλέξει πλευρά. Είμαστε με τους πολλούς και τα συμφέροντά τους!

Διεκδικούμε:

Να δοθούν, εδώ και τώρα, ολόκληρη η ετήσια χρηματοδότηση που αναλογεί στον Δήμο Καισαριανής. Κατάργηση του τέλους ταφής απορριμμάτων.

Διαγραφή των χρεών των Σχολικών Επιτροπών σε ΕΥΔΑΠ – ΔΕΗ, δωρεάν τιμολόγια για τις ενεργειακές ανάγκες των σχολείων.

Κατάργηση του νόμου Βορίδη. Μονιμοποίηση όλων των ελαστικά εργαζόμενων, πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο μας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε υπηρεσίας και με την αντίστοιχη κρατική χρηματοδότηση.

Επαναλειτουργία Κέντρου Υγειας Καισαριανής, σχεδιασμός για την ίδρυση κέντρου πρόληψης από τις εξαρτήσεις, μονάδα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Πλήρης στελέχωση του Κέντρου Υγείας Παιδιού και της μονάδας συμβουλευτικής ΑμεΑ.

Έργα αντιπυρικής προστασίας του Βουνού και χρηματοδότηση μελετών για άμεση ένταξη του Βλητικού Σταθμού στο σχέδιο πόλης.

Ολοκληρωμένος αντισεισμικός έλεγχος όλων των δημόσιων κτιρίων με ευθύνη του κράτους και της Περιφέρειας.

Αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για να στεγαστούν κρίσιμες κοινωνικές δομές όπως η 2χρονη προσχολική αγωγή.

Νομοθετική πρωτοβουλία για την άμεση νομιμοποίηση – τακτοποίηση όλων των προσχολικών και σχολικών μονάδων.

Σύγχρονα Συνδυασμένα δημόσια και δωρεάν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να καλύπτουν τις ανάγκες της πόλης.

Επανασχεδιασμός της γραμμής του ΗΛΠΑΠ, επανεκκίνηση της τοπικής γραμμής 223. Προκύπτει η ανάγκη για υπογειοποίηση του δρόμου που θα διοχετεύει την κυκλοφορία από το κέντρο της Αθήνας προς την Αττική οδό και το παραλιακό μέτωπο.

  • Στους σχεδόν 3 μήνες που είμαστε διοίκηση πραγματοποιήσαμε πλήθος επαφών προκειμένου να προωθήσουμε λύσεις στα αίτημα μας.
  • Συναντηθήκαμε με τον αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών κ ΛΙΒΑΝΙΟ όπου του θέσαμε το ζήτημα της χρηματοδότησης , των προσλήψεων και την ανάγκη να ενταχθούν στο ΠΔΕ(Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων)σοβαρές παρεμβάσεις στα σχολεία της πόλης που δεν είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΤΡΙΤΣΗ
  • Υπάρχουν έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη ορισμένα από αυτά έχουν δρομολογηθεί  από την δική μας δημοτική αρχή 2015-2019 όπως το ΚΗΦΗ, η αποχέτευση, Θεολόγου……
  • Συναντηθήκαμε με τον περιφερειάρχη κ ΧΑΡΔΑΛΙΑ όπου θέσαμε όλα τα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας
    1. Εσωτερικά του δημαρχείου ύψους ….
    2. Γήπεδο Κρητικόπουλος μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ
    3. Πρώτο γυμνάσιο ενεργειακή αναβάθμιση
    4. ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΟ
    5. Ειδικό σχολείο
    6. Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως και Φορμίωνος θα καταθέσουμε μελέτη για να μας τις εντάξει.
    7. Πυροβολημένες – τρίγωνο
    8. ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ
  • κυκλοφοριακή μελέτη και παρακαμπτήριος της Καισαριανής

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας είναι το κυκλοφοριακό γιατί αποτελεί την απόληξη της ΑΤΤΙΚΗ οδού, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο λόγο των έργων του ΜΕΤΡΟ

Θέλουμε να δηλώσουμε και από αυτό το βήμα ότι θα διεκδικήσουμε μαζί με τους κατοίκους όλα όσα δικαιούμαστε, θα σταθούμε στο πλευρό του και για αυτά που δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου αλλά απασχολούν τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας, θα είμαστε αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική και όχι ακόμα ένας δυνάστης στα βάσανα που έχει.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους και με τους μαζικούς φορείς της πόλης, θέλουμε να είμαστε και θα είμαστε μαζί στους αγώνες και τις αγωνίες τους

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.